"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Πάει Βραζιλία η Εθνική Ελλάδας!

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημά μας έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και πήρε άνετα την πρόκριση με ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Ρουμανία στο Βουκουρέστι.
Ένα γκολ του Κώστα Μήτρογλου λίγο πριν τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να να κόψει τον αέρα των Ρουμάνων και να σφραγίσει την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.
Μπορεί στην κατάμεστη από 50.000 και...
πλέον οπαδούς τους στη "Νασιονάλ Αρίνα" οι παίκτες του Πιτσούρκα να είχαν θερμή υποστήριξη, όμως, αυτό δεν επηρέασε καθόλου τον Φερνάντο Σάντος και τους ποδοσφαιριστές του. Ούτε και όταν ήρθε μία στιγμή ατυχίας στο αυτογκόλ της ισοφάρισης, άλλαξε κάτι και στο τέλος δίκαια τα παλικάρια της Εθνικής πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους.

Ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: "National Arena"
Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)
Βοηθοί: Μίλοβαν Ράστιτς (Σερβία), Ντάλιμπορ Τζούρτζεβιτς (Σερβία)
Ρουμανία (Πιτσούρκα): Ταταρουσάνου, Ματσέλ, Ρατς (27' Λατόβλεβιτς), Κίρικες, Γκοϊαν (87' Γκροσάβ), Χομπάν, Μαξίμ, Τόρζε (58' Νικουλάε), Στάνκου, Τανάσε, Μάρικα.
Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (72' λ.τρ. Βύντρα), Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας (80' λ.τρ. Μανωλάς), Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης (74'Σάμαρης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου.
Γκολ: Μήτρογλου (23', Ελλάδα)-Τοροσίδης (55', αυτογκόλ)
Κίτρινες κάρτες: Μήτρογλου (23', Ελλάδα), Χολέμπας (58', Ελλάδα)
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: