"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

.Δελτίο τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών


Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών σε συνεργασία με Συλλόγου Εμπόρων, Επαγγελματιών και Βιοτεχνών της Χαλκιδικής θα προχωρήσει στην επίδοση εξώδικου στην κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΕ αναφορικά με την αποστολή ειδοποιητηρίων στους επαγγελματίες που έχουν...
ληξιπρόθεσμες οφειλές στον ΟΑΕΕ.
Επιπλέον, ξεχωριστά, ο κάθε επαγγελματίας, στον οποίο έχει σταλεί ειδοποιητήριο από τον ΟΑΕΕ μπορεί να επιδώσει εξώδικο στον Οργανισμό. Προς ενημέρωση των επαγγελματιών ο Εμπορικός Σύλλογος ανακοινώνει τα εξής στους συναδέλφους:
«Όσοι από εσάς έχετε οφειλές στον ΟΑΕΕ είναι επείγον να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και το ποσό της οφειλής σας στο εξώδικο που έχει στη διάθεση του ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών και είτε να το επιδώσετε, μέσω δικαστικού επιμελητή, εσείς προσωπικά στη διοίκηση του ΟΑΕΕ, είτε να το προσκομίσετε στα γραφεία του Συλλόγου (Μελαχροινού & Τζαβούρα γωνία) σε σφραγισμένο φάκελο καταβάλλοντας το αντίτιμο επίδοσης που ανέρχεται σε 23 ευρώ συν ΦΠΑ (28 ευρώ), προκειμένου να γίνει ομαδική επίδοση. Για να παραλάβετε το εξώδικο και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Εμπορικό Σύλλογο στο τηλέφωνο 23730 24970, καθημερινά 10:00 – 14:00».

Δεν υπάρχουν σχόλια: