"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Tην πίτα του έκοψε ο Εμπορικός Σύλλογος Ν.Μουδανιών

Tην πίτα του έκοψε ο Εμπορικός Σύλλογος Ν.Μουδανιών το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο ΕΡΩΔΙΟΣ με την συντροφιά εκλεκτών συναδέλφων και εκπροσώπων φορέων .
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ζήτησε την στήριξη και την συνεργασία του επιχειρηματικού κόσμου ,των εκπροσώπων του Δήμου και της Περιφέρειας αλλά και του πολιτικού κόσμου ,για την επίλυση και προώθηση δράσεων που θα ενισχύσουν την αγοραστική κίνηση και θα δώσουν ανάσα στους συναδέλφους επαγγελματίες της περιοχής μας.
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν... ο Αντιδήμαρχος Ν.Προποντίδας κος Μανώλης Καρράς, ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Κώστας Κοκκινίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γιώργος Γκιλής, ο Περιφερειακός σύμβουλος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κος Απόστολος Πάννας , ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κος Δημήτρης Τσούφης , εκπρόσωποι συλλόγων κ.α. Ο βουλευτής της ΝΔ κος Ευθύμης Καρανάσιος έστειλε επιστολή, στην οποία ανέφερε την επιθυμία του να είναι παρών ,  ωστόσο κοινοβουλετικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό καθιστούσαν αδύνατη την παρουσία  του στη εκδήλωση.
Το Δ.Σ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα κοινοποιήσει στα μέλη του τα σχέδια που πρόκειται να υλοποιήσει προς την κατεύθυνση ενίσχυσης και προβολής των επιχειρήσεων μελών της.








Δεν υπάρχουν σχόλια: