«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωσε Βούκιτς ο ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα είναι ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναχώρησε για την πατρίδα του και θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του «δικεφάλου» τη Δευτέρα.
Ο Βούκιτς την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Παρτίζαν έχοντας 34 συμμετοχές και 16 γκολ, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της... Σαχτάρ για πέντε χρόνια από το 2003 ως το 2008 (73 συμμετοχές και 12 γκολ), ενώ από τους Ουκρανούς δόθηκε για ένα διάστηκα δανεικός και στην Πόρτσμουθ, όπου είχε μόλις εννιά συμμετοχές και ένα γκολ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Zvonimir Vukić. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο».
Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, που πήρε τη φανέλα με το Νο 9, έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όπου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με φανταστικούς φιλάθλους και έναν νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και θέλει να τη δει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.
Γνωρίζω ότι ΠΑΟΚ και Partizan έχουν αδερφικές σχέσεις και επιθυμώ να παίξω και στον ΠΑΟΚ το ίδιο καλά όπως έχω κάνει και με την Partizan τα προηγούμενα χρόνια. Σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές τους αρέσει και θέλουν να αγωνίζονται σε ένα γεμάτο γήπεδο, όπως η Τούμπα, να αισθάνονται την ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ελπίζω οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να με δουν με καλό μάτι, καθώς προέρχομαι από την Partizan στην οποία ήμουν και αρχηγός της, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα. Πρέπει να φανώ αντάξιος μέσα στο γήπεδο. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος και να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ στη νέα μου ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: