"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δραστηριότητες του κέντρου υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων «ΌΑΣΙΣ»

Το σημαντικό έργο του κέντρου υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων «ΌΑΣΙΣ» στηρίζει το «Ζύθος Birthday Festival 2011», ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτεχνικούς θεσμούς της πόλης τα τελευταία 20 χρόνια. Φέτος παρουσιάζει με επιτυχία νέους δημιουργούς αλλά και μεγάλα ονόματα, της μουσικής, της   ζωγραφικής, της γλυπτικής και  του θεάτρου, στους δύο χώρους του ΖΥΘΟΥ (πλατεία Αιγύπτου, Λαδάδικα) και ΝΤΟΡΕ – ΖΥΘΟΣ (πλατεία Τσιρογιάννη). Κατά  την διάρκεια των εκδηλώσεων του «Ζύθος Birthday Festival 2011» εθελοντές της «ΌΑΣΙΣ» με συντονίστρια την υπεύθυνη επικοινωνίας και εθελοντισμού γιατρό Πόπη Καλαιτζή, ενημερώνουν το κοινό για τις... δράσεις του κέντρου και ιδιαίτερα για την καμπάνια «ΤΟ ΚΑΝΩ….ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ» που αφορά την πρόληψη της εξάρτησης από αλκοόλ, ναρκωτικά, τζόγο, διαδίκτυο και ψυχοφάρμακα.
Καλωσορίζοντας το κοινό πριν τη συναυλία του Βασίλη Λέκκα στο  «Ζύθος Birthday Festival  2011» η κα Πόπη Καλαιτζή δήλωσε μεταξύ των άλλων:
"Σήμερα που τα οικονομικά προβλήματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον πολιτείας, ΜΜΕ αλλά κυρίως όλων εμάς που αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα , υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να διογκωθούν τα κοινωνικά ζητήματα. Η συνοχή της κοινωνίας δεν εξαρτάται από το αν "υπάρχουν ή όχι λεφτά", αλλά από το κατά πόσο σκύβουμε στο πρόβλημα του διπλανού μας και αυτό ΔΕΝ στοιχίζει τίποτα! Σήμερα είναι αναγκαίο όσο ποτέ να "βγούμε από το ΕΓΩ κ να έρθουμε στο "ΕΜΕΙΣ", όπως είναι το εύστοχο σύνθημα της ΟΑΣΙΣ. Οι άνθρωποι της ΟΑΣΙΣ , άνθρωποι που νίκησαν την αρρώστια του εθισμού και τώρα βοηθούν εθελοντικά άλλους να μείνουν καθαροί είναι ένα καλό παράδειγμα προς όλους μας! Στις δύσκολες στιγμές η μόνη παρηγοριά είναι η ανθρωπιά και η βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν"
Η κα Καλαιτζή δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες του ΖΥΘΟΥ που κόντρα στο κλίμα της εποχής, μεταδίδουν χαρά και ρυθμούς γιορτής στο κέντρο της πόλης.
Ο κ. Λέκκας με την ευαισθησία που τον διακρίνει, ζήτησε από την κα Καλαιτζή να συνεισφέρει με οποιοδήποτε τρόπο στην καμπάνια εθελοντισμού και σύντομα θα ανακοινωθεί η σχετική δράση.

Το «Ζύθος Birthday Festival 2011» συνεχίζεται μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου με τέσσερις σημαντικές συναυλίες στο «Ζύθος Ντορέ», (Δευτέρα 26/9 Διογένης Δασκάλου-Monie & Monie ConnienteΤρίτη 27/9 Sindos Concert Band, Τετάρτη 28/9 Γ.Βαρδής-Γ.Λιανός,  Πέμπτη 29/9 Stelios Rokkos & Son), όπου εθελοντές της «ΟΑΣΙΣ» θα είναι παρόντες μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό του κέντρου και της καμπάνιας «Το ΚΑΝΩ….» στο κοινό.
Λεζάντες
1: Η υπεύθυνη επικοινωνίας και εθελοντισμού της «ΟΑΣΙΣ» Πόπη Καλαιτζή με την Δέσποινα Μαυρομάτη του Ζύθου
2:Βασίλης Τερζόπουλος, Πόπη Καλαιτζή, Βασίλης Λέκκας, Χριστίνα Τζόρμπα
3:Πόπη Καλαιτζή, Βασίλης Λέκκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: