"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ - Άγιαξ - να τον κάνει Τούμπα- νο και να γράψει ιστορία


Να γράψει ιστορία. Σε μια πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (21:45 Novasports1, SPORT NET ) τον Άγιαξ στην Τούμπα, στο πλαίσιο των επαναληπτικών του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League και με παρακαταθήκη το 1-1 της Ολλανδίας στοχεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, που εκτός από το γόητρο θα φέρει και αρκετά χρήματα στο ταμείο του.
Στο 100ο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι (σε 49 αγώνες ως γηπεδούχος έχει απολογισμό: 25 νίκες, 12 ισοπαλίες και 12 ήττες), οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των χιλιάδων φιλάθλων τους, που θα γεμίσουν ασφυκτικά την Τούμπα.
«Είμαστε καλά εν όψει αυτού του αγώνα. Χρειάζεται σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχεία, δύναμη, πάθος, και φυσικά καθαρό μυαλό, για να διαχειριστούμε τα προηγούμενα, σε όλη τη διάρκεια, για είμαστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης .
Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός θα είναι η ίδια με το «Αμστερνταμ Αρινα» κατά 9/11...... Την θέση του Χαλκιά θα πάρει κάτω από τα δοκάρια ο Κρέσιτς και την θέση του Μαλεζά στα στόπερ ο Κοντρέρας. Δίπλα του θα αγωνιστεί ο Τσιρίλο, ενώ στα άκρα Μπουσαϊντί και Σνάουτσνερ. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Βιτόλο και ο Γκαρσία, μόνος μπροστά στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης και «φτερά» αριστερά και δεξιά οι Σορλέν και Βιεϊρίνια αντίστοιχα. Πίσω από τον "Σάλπι" θα είναι ο σκόρερ του «Αρίνα» Βλάνταν Ίβιτς.
Η αποστολή αποτελείται από τους Κρέσιτς, Γλύκο, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια Βιτόλο και Ζουέλα.
SPORTNET

Δεν υπάρχουν σχόλια: