"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ο εργατοπατερισμός άλλη μεγάλη πληγή της Ελλάδας!.


Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ των εργαζομένων πολιτών αποτελεί κατ’ εξοχήν το δημοκρατικότερο δικαίωμά τους…
ΩΣΤΟΣΟ στην ταλαίπωρη Ελλάδα και αυτός ο δημοκρατικός θεσμός εξελίχθηκε σε μεγάλη πληγή!
Οι συνδικαλιστάδες στην πλειοψηφία τους μετονομάσθηκαν υποτιμητικά σε «εργατοπατέρες», οι οποίοι για το μόνο που νοιάζονται είναι το τομαράκι τους…
***
ΠΡΩΤΑ – πρώτα κανείς από αυτούς δεν εργάζεται. Εισπράττουν παχυλούς μισθούς και επιδόματα, ενώ έχουν τρεις και περισσότερες αργομισθίες, βολεύουν και το συγγενολόι τους και αφού απολαύσουν όλα τα προνόμια μπαίνουν και στην πολιτική!..
***
ΕΤΣΙ φθάσαμε οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι ή εχθροί του λαού να μην είναι ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι κυβερνήσεις, αλλά οι εργατοπατέρες!
ΟΙ Ελληνες πολιτικοί ζουν καθημερινά στο πετσί τους τη δράση αυτών των εργατοπατέρων… Που συμβάλλουν στο κλείσιμο επιχειρήσεων, στην καταστροφή του Τουρισμού, στην ανεργία!.....

***
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ είναι τα τελευταία γεγονότα.
* Οι εργατοπατέρες του ΠΑΜΕ κλείνουν το μεγάλο Λιμάνι και απαγορεύουν στα κρουαζιερόπλοια να «δέσουν» και στους εύπορους επιβάτες τους ν’ αφήσουν τον οβολό τους στην ελληνική αγορά…
* Μια από τις πιο ευνοούμενες τάξεις, οι υψηλόμισθοι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, νεκρώνουν τα Αεροδρόμια, σε περίοδο τουριστικής αιχμής, διώχνουν τους ξένους τουρίστες και διασύρουν την Ελλάδα!..
(Ξέρετε ποιο είναι το… φλέγον αίτημά τους; Να διαχειρίζονται οι ίδιοι ένα ετήσιο ποσό 180 εκατομμυρίων ευρώ και όχι το κράτος!!!).
***
* ΚΑΙ οι φορτηγατζήδες; Απεργία κι αυτοί και απονέκρωση της Αγοράς…
Αίτημά τους να μην ανοίξουν τα «κλειστά» επαγγέλματα, ένα ζωτικό πρόβλημα που αποφάσισαν να ρυθμίσουν όλες οι κυβερνήσεις!..
***
* ΚΑΙ το πιο εξωφρενικό: Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) βρίσκεται σε πλήρη διάλυση και φόρτωσε ήδη τους Ελληνες φορολογούμενους με πάνω από ΔΕΚΑ (10) δισ. ευρώ ζημιές!!!
Κάθε μέρα δε που περνά χρεώνει στον φορολογούμενο Ελληνα ΔΥΟ εκατομμύρια ευρώ!!!
ΚΑΙ όμως… Μόλις η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει κάποια τάξη στον ευρωβόρο και διαλυμένο Οργανισμό, ξεσηκώθηκαν οι εργατοπατέρες του και άρχισαν τις απεργίες κραυγάζοντας: «Μην αγγίζετε τον ΟΣΕ»!!!
Μακριά λοιπόν από τον ΟΣΕ και αφήστε τον να φορτώνει τους Ελληνες με δισεκατομμύρια!!!
***

Ελλάδα, «ένα απέραντο τρελοκομείο», όπως έλεγε και ο μεγάλος Κωνσταντίνος Καραμανλής!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: