"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ


Τη δυνατότητα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών με ευνοϊκούς όρους δίνει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις ο Δήμος Πολυγύρου, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 63 του νόμου 3801/4.9.2009 και τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι οφειλές αυτές αφορούν μεταξύ άλλων το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων καταστημάτων, το τέλος παρεπιδημούντων, δημοτικά τέλη, φόρους, εισφορές, πρόστιμα του ΚΟΚ, τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων κα.
Τα ποσά καταβάλλονται σε 24 μηνιαίες δόσεις χωρίς προσαυξήσεις και πρόστιμα. Ειδικά για το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων καταστημάτων δίνεται η δυνατότητα μείωσης του κεφαλαίου κατά ποσοστό 60%. Σημειώνεται ότι καμία δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 150 ευρώ. Η πρώτη δόση καταβάλλεται με την υποβολή της αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση και οι υπόλοιπες μέχρι την τελευταία εργάσιμη μέρα του αντίστοιχου μήνα.
Η καταβολή ολόκληρου του ποσού της οφειλής εντός της προθεσμίας της πρώτης δόσης γίνεται με έκπτωση 10%. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων προς υπαγωγή στις ρυθμίσεις λήγει την 1η Φεβρουαρίου 2010.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δημοτικό ταμείο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στα τηλέφωνα: 2371350741 - 2371350742.

Δεν υπάρχουν σχόλια: