"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Κάλαντα στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Χαρούμενες παιδικές φωνές με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα παραδοσιακά κάλαντα, πλημμύρισαν από το πρωί τους δρόμους, τις γειτονιές, τα καταστήματα και τα νοικοκυριά της χώρας.
Με τους ευχάριστους αυτούς ήχους και τις μελωδίες "γέμισαν" και τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών, από τους συλλόγους και τις χορωδίες, των οποίων κοινή ευχή προς όλους ήταν "ευτυχία, υγεία, χαρά και δημιουργία".
Στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου έψαλαν τα κάλαντα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου παιδιά απο το σύλλογο "Το χαμόγελο του παιδιού" και μέλη του μουσικοχορευτικού τμήματος της Αδελφότητας των Απανταχού Ολυμπιτών Καρπάθου "Η Δήμητρα".
Στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στη Ρηγίλλης, τα κάλαντα έψαλε η χορωδία του Παιδικού Χωριού SOS και των Ελλήνων προσκόπων.
Στη γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα είπε η πανελλαδική συντονιστική επιτροπή εργαζομένων σε προγράμματα stage, στους οποίους η κ. Παπαρήγα εξέφρασε την αλληλεγγύη της, μαζί με την υπόσχεση ότι θα αγωνιστεί για ίσα δικαιώματα προς όλους.
Στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, στα γραφεία του κόμματος στην Καλλιρόης, το Σωματείο "Πολιτιστική Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελορίζου" έψαλε τα κάλαντα, ενώ χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορούς παρουσίασαν οι Βρακοφόροι Κρήτης.
Στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας - Σύλλογος Ποντίων Νέας Σμύρνης - και η χορωδία της Πανπειρωτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Οι φωνές και το τραγούδι των αθλητών Special Olympics γέμισαν χθες το Προεδρικό Μέγαρο. Η κιθάρα του κήρυκα εθελοντισμού Γιάννη Ζουγανέλη συνόδευσε τα κάλαντα που είπαν οι αθλητές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Πρώτο Εθελοντή των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, Κάρολο Παπούλια.
Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν πάνω από 40 παιδιά, μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Ολυμπιονίκη της πάλης, Πέτρο Γαλακτόπουλο και την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων του 2011, Γιάννα Δεσποτοπούλου.
Οι αθλητές παρέδωσαν τη στολή του κήρυκα εθελοντισμού στον κ. Παπούλια, ο οποίος τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα. Επίσης, συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή για το έργο της, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στη διοργάνωση των Αγώνων της Αθήνας.
Τα κάλαντα έψαλλαν επίσης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μεταξύ, άλλων η Αδελφότητα Αγίας Παρασκευής Κόνιτσας Ιωαννίνων "ΤΟ ΚΕΡΑΣΟΒΟ", μαθητές από διάφορα σχολεία της Αττικής, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου "η Κύπρος", η Προεδρική Φρουρά.
Πηγή: http://www.ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: