"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Στήριξη για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές από ΑΤΕ και ΕΤΕ.


Οικονομική βοήθεια ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε ότι προσφέρει ο Όμιλος της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος (ΑΤΕbank) για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις καταστροφικές φωτιές των τελευταίων ημερών.
Επίσης ανακοίνωσε σειρά μέτρων στήριξης - ανακούφισης δανειοληπτών της, που έχουν υποστεί καταστροφές στην περιουσία τους (οικίες, φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, επαγγελματικές γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις).
Συγκεκριμένα η ΑΤΕbank παρέχει τη δυνατότητα αναστολής, μερικώς ή ολικώς, των δόσεων μέχρι και ένα έτος χωρίς τόκους ποινής για τα Μεσο-μακροπρόθεσμα και στεγαστικά δάνεια οφειλετών της που έχουν υποστεί καταστροφές.
Επίσης, η ΑΤΕbank προχωρεί σε Χρηματοδότηση δαπανών αποκατάστασης ζημιών με ειδικό μειωμένο επιτόκιο μέχρι και 1% χαμηλότερο από το εκάστοτε βασικό επιτόκιο της Τράπεζας ανά συγκεκριμένη κατηγορία δανείου.
Τα μέτρα τίθενται άμεσα σε εφαρμογή και καλούνται οι πληγέντες και οι πελάτες της Τράπεζας να προσέλθουν στα κατά τόπους καταστήματα της ΑΤΕbank ώστε να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με τις προσφερόμενες διευκολύνσεις και την ένταξή τους σ΄ αυτές.
Το πρώτο μέτρο για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές πελατών της έχει ανακοινώσει και η Εθνική Τράπεζα. Συγκεκριμένα, το μέτρο αφορά σε δανειολήπτες με δάνειο οποιουδήποτε τύπου, που έχουν υποστεί ζημίες σε κατοικία ή επαγγελματική στέγη τους.

Η Εθνική Τράπεζα κάλεσε τους δανειολήπτες να προσέλθουν μέχρι 4/9/2009 σε οποιοδήποτε Κατάστημά της προκειμένου να δηλώσουν το είδος και το εκτιμώμενο ύψος της ζημίας που υπέστησαν και να ζητήσουν την ένταξή τους σε προγράμματα διευκόλυνσης για την εξυπηρέτηση των δανείων τους που η Τράπεζα θα θέσει άμεσα σε εφαρμογή.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: