"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο της Νίκης Πολυγύρου

Σύσσωμη η οικογένεια του ιστορικού σωματείου της Νίκης Πολυγύρου εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη της στο πρόσωπο του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., της ηγετικής Βιομηχανίας Φαρμάκων στην Ελλάδα και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μιας από τις κορυφαίες ομάδες καλαθοσφαίρισης της Ευρώπης!
Μετά από προσωπική επικοινωνία ανθρώπου του Συλλόγου και πρωτοβουλία του κ. Γιαννακόπουλου, παραχωρήθηκαν στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου, 4.500 καθίσματα ώστε να τοποθετηθούν στο Στάδιο Πολυγύρου!
Η άμεση ανταπόκριση, η γενναιοδωρία και η.... ανιδιοτελής προσφορά του κ. Γιαννακόπουλου αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, τις αρχές και τις αξίες της οικογενείας του, η οποία, εδώ και δεκαετίες, βρίσκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια και στηρίζει με κάθε πιθανό τρόπο, ανθρώπους, ομάδες, γειτονιές, χωριά και πόλεις, σε όλη την επικράτεια της χώρας, χωρίς να περιμένει την παραμικρή ανταπόδοση.
Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για τέτοιους ανθρώπους που μας κάνουν περήφανους να είμαστε συνοδοιπόροι τους και μας επιτρέπουν να βλέπουμε από κοντά τον αλτρουισμό τους και το μεγαλείο της ψυχής τους!

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Πολυγύρου, τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τους συμβούλους και όλο το προσωπικό του Δήμου, που διευκόλυνε την παραλαβή της ανωτέρω δωρεάς και θα βοηθήσει στην αντίστοιχη τοποθέτηση των καθισμάτων.
Ευχαριστούμε θερμά τις Οδικές Μεταφορές Παραθυρά-Σαμαρά και τα Ελαιουργεία Ψαρράς για την αμέριστη βοήθειά τους στην μεταφορά των καθισμάτων.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά την εταιρία White Veil και όλο το προσωπικό της, για την εξαιρετική συνεργασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: