"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Γέμισε Ζωή το Λαογραφικό Μουσείο Πολυγύρου ! (ΦΩΤΟ)

Πήραν φωτιά τα τηγάνια και μοσχοβόλησε η αυλή του Λαογραφικού Μουσείου το πρωί της Τρίτης 17/9, όταν οι Γυναίκες του Εθελοντικού Ομίλου μαζί με 20 Εθελοντές από την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Σλοβακία, παρασκεύασαν 3 παραδοσιακά προϊόντα: Πολυγυρινά κλίκια, Ρυζόγαλο και Σιμιγδαλένιο Χαλβά.

Προηγήθηκε υποδοχή και καλωσόρισμα των Εθελοντών και των Συνοδών τους από το Δ.Σ. του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου και μετά τον σύντομο χαιρετισμό της Προέδρου κας Χρ. Λιαριγκοβινού ακολούθησε.... ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο από την κα Χρ. Παυλίδου.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δ.Π. κ. Γ. Λελεγιάννης.
Οι 20 Εθελοντές φιλοξενούνται στον τόπο μας από το Δήμο Πολυγύρου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Well Done - Well Being και Σωστή Διατροφή".
Ήταν μια επιτυχημένη ανοιχτή εκδήλωση που κύλησε ευχάριστα και δημιουργικά ενώ ταυτόχρονα μας γέμισε συναισθήματα χαράς, ευχαρίστησης και ικανοποίησης, αφού με την άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων επιτεύχθηκε ο στόχος του Προγράμματος, ως προς την Ευεξία μέσω της Σωστής Διατροφής.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Πολυγύρου και τους Υπεύθυνους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος που μας έδωσαν την ευκαιρία να προβάλλουμε το Λαογραφικό Μουσείο Πολυγύρου και να ξεδιπλώσουμε πτυχές από την Παράδοση και τη Λαογραφία του τόπου μας, του αγαπημένου μας Πολύγυρου.
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου.























Δεν υπάρχουν σχόλια: