"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ποδηλατοπορεία για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (Ορμύλια-Ψακούδια)

                                                   του Γιάννη Λελεγιάννη
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοπορεία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ορμύλιας «ΟΡΜΗ» και ο Σύλλογος «Ψακουδιανών», την Κυριακή 4 Ιουνίου.
Η εκκίνηση δόθηκε στις 11.00 το πρωί στα Πεύκα της Ορμύλιας, όπου μοιράστηκαν τα αναμνηστικά καπέλα σε κάθε έναν από τους περίπου εξήντα συμμετέχοντες. Η πορεία συνεχίστηκε...
κατά μήκος του ποταμού Χαβρία μέχρι που στρίψαμε στην μπάρα και πήραμε τον δρόμο για τα Ψακούδια. 
Στη μέση της διαδρομής υπήρχε σταθμός με παγωμένα νερά, ενώ στον τερματισμό δόθηκαν σάντουιτς και χυμοί όχι μόνο προς τους συμμετέχοντες αλλά και σε κάθε άλλο παρευρισκόμενο.
Όμως, λίγο πριν τον τερματισμό, περάσαμε από μία τεράστια συγκομιδή σκουπιδιών, η οποία αποτελεί εστία μόλυνσης για την περιοχή (βλ. βίντεο – μετά το 2:15) για να προβάλλουμε αυτήν την αντίθεση και να πείσουμε τους αρμόδιους φορείς να λύσουν αυτό το πρόβλημα.
Με κοινή τους ανακοίνωση στο facebook, οι δύο Σύλλογοι ευχαρίστησαν όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση:
«Σήμερα πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοπορεία από την Ορμύλια μέχρι τα Ψακούδια για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου!
Μέλη των συλλόγων «Ορμή» και «Ψακουδιανοί» μοίρασαν καπέλα, νερά, σάντουιτς και χυμούς στους συμμετέχοντες!
Μαζί μας ήταν και η ΟΦΚΑΘ Ορμύλιας για την ασφάλειά μας τους οποίους και ευχαριστούμε!
Από αέρος ήταν και ο George Xanthos – Aerial Photography τον οποίο ευχαριστούμε για την κάλυψη της ποδηλατοπορείας!
Ευχαριστούμε τον Βασίλη Γκαρλή που μας βοήθησε με τον ήχο της εκδήλωσης!
Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους γονείς που μας βοήθησαν και φυσικά αυτά τα υπέροχα παιδιά που συμμετείχαν στη δράση αυτή!
Τα λέμε στην επόμενη δράση μας, στις 24 Ιουνίου για τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Αντώνη Παπαδημητρίου» στα πλαίσια του πανηγυριού των Αγίων Αποστόλων! «
Δείτε το καταπληκτικά βίντεο…από αέρος:

Δεν υπάρχουν σχόλια: