«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο δύο αδελφάκια στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Η οικογένεια από τη Βουλγαρία, οι γονείς, τα δύο παιδιά και η γιαγιά, έφτασε σήμερα για διακοπές στη Χαλκιδική. Λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν...
στο κατάλυμα τους, στις 8.30 το πρωί, το αυτοκίνητο για άγνωστη αιτία, βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε δέντρο στην επαρχιακή οδό Μεταμόρφωσης – Βατοπεδίου.
Τα δύο παιδιά, ένα τρίχρονο κορίτσι κι ένα πεντάχρονο αγόρι, τραυματίστηκαν σε κεφάλι και σώμα, ενώ τραύματα αλλά ελαφρύτερα φέρει και η γιαγιά.
Οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Εκεί κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά των παιδιών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και έτσι αποφασίστηκε να γίνει αεροδιακομιδή με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το κορίτσι φέρει σοβαρότερες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρεται αυτή την ώρα στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ το αγόρι διακομίζεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.
Η κατάσταση των δύο παιδιών κρίνεται σοβαρή και σταθερή, ενώ στο νοσοκομείο Πολυγύρου παραμένει για νοσηλεία η γιαγιά.
Οι γονείς είναι καλά στην υγεία τους και συνοδεύουν τα δύο αδέλφια...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το σημείο του δρόμου που δείχνετε δεν είναι στην Μεταμόρφωση - Βατο πέδι!!! επίσης το αυτοκίνητο που δείχνετε έχει ελληνικές πινακίδες!!!