"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ευθύμης Καρανάσιος: Θα τα έσκιζαν τότε…τώρα ψήφισαν το σκληρότερο Μνημόνιο

Οι 153 ψήφισαν στη Βουλή τα μέτρα του σκληρότερου μνημονίου της «πρώτης φορά αριστερά» των Τσίπρα – Καμμένου.
Ψήφισαν το 4ο μνημόνιο που δεν θα έχει χρηματοδότηση από τους δανειστές, είναι αυτό που έφεραν εκείνοι που θα τα έσκιζαν, αυτοί που θα χτυπούσαν τα νταούλια για να χορεύουν οι δανειστές. Είναι αυτοί που κατηγορούσαν ως δωσίλογους και προδότες όσους...
ψήφιζαν τα προηγούμενα μνημόνια. Ένα Μνημόνιο το οποίο τελικά εξυπηρετεί ένα και μόνο σκοπό. Την παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία.
Αυτοί που στήριζαν και εξακολουθούν να το κάνουν, τους μπαχαλάκηδες, κατέστρεφαν – έκαιγαν – λοιδορούσαν – δεν πλήρωναν – εξεγείρονταν, αποθέωσαν με την ψήφο τους τις «νεοφιλελεύθερες» ιδέες έχοντας ως άλλοθι τη σωτηρία της Πατρίδας.
Τα μέτρα που φέρνουν αφορούν όλες τις κοινωνικές ομάδες, ισοπεδώνουν ότι απέμεινε από τη μεσαία τάξη. Δυστυχώς, το αφήγημα τους για τα αντίμετρα είναι άνευ περιεχομένου γιατί απλώς…δεν υπάρχουν.
Είναι εκτεθειμένοι όχι μόνο για όσα είπαν και δεν έκαναν, αλλά για όσα πράττουν εναντίον του συνόλου του Ελληνικού λαού.

Η αποστολή της Νέας Δημοκρατίας είναι να γίνει η Κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την παρακμή. Που θα φέρει ξανά την δυναμική ανάπτυξη. Η Κυβέρνηση που θα φέρει ξανά αισιοδοξία, περηφάνια στη χώρα και χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: