"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή 1ου Γυμνασίου Πολυγύρου

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πολυγύρου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την ευγενική δωρεά σημαντικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού - ενός (1) προβολέα (projector), τεσσάρων (4) κεντρικών μονάδων και δύο (2) οθονών ηλεκτρονικών υπολογιστών - στο σχολείο μας, στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας μας και της υποστήριξης, από την πλευρά του, του εκπαιδευτικού μας έργου.
Η αξιόλογη αυτή δωρεά αποτελεί...
πολύτιμη και έμπρακτη συμβολή στην υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές μας και στην εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας. Συνιστά δείγμα υψηλής κοινωνικής ευθύνης και συνέπειας του θεσμικού ρόλου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ιδιαίτερα σ΄αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, καθώς και ανεκτίμητη πράξη αναγνώρισης της συλλογικής προσπάθειας γονέων-κηδεμόνων και εκπαιδευτικών για την υποστήριξη των υποδομών ενός σύγχρονα εξοπλισμένου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος για τους μαθητές και τους καθηγητές που ενισχύει και αναβαθμίζει το ρόλο και το σχεδιασμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο, κ. Κωστάρα Κωνσταντίνο, και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, κ. Καλαϊτζίδη Στέλιο, κ. Αναγνώστου Φανή, κ. Τσερβελή Άννα, κ. Σαράφη Ευαγγελία, κ. Μήλιου Άννα, κ. Δημητρακούδη Μαρία, κ. Πασπαλά Παναγιώτα, κ. Λάναρη Αναστασία και κ. Ξενίδου Γεωργία, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία και τις ενέργειές τους.
Ευχαριστούμε και όλους τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών μας που στηρίζουν με τη σειρά τους το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου τους.

Ο Διευθυντής


ΜSc Πασπαλάς Σταμάτης

                                                                                                                   Φυσικής Αγωγής

Δεν υπάρχουν σχόλια: