"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Διαμαρτυρία έξω από το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΦΕΜΥΚ με την αρωγή του Δήμου Κασσάνδρας το πρωί της Τρίτης στο Κ.Υ Κασσάνδρας στην Κασσανδρεια,με θέμα τη διεκδίκηση τεσσάρων διασωστών του ΕΚΑΒ για την κάλυψη των αναγκών της περιοχης.
Στη συγκέντρωση παρέστησαν...
ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης ο πρόεδρος του Δ.Συμβουλιου, Αντιδημαρχοι, Δημοτικοι Συμβουλοι, Προεδροι Τ.Σ, Πολιτιστικων Συλλογων και Φορεων Τουρισμού, ενώ σημαντική ηταν η παρουσία των εθελοντικων διασωστικων ομαδων της Κασσάνδρας αλλα και δημοτων.
Τοσο από την πλευρά της Διεύθυνσης του Κ.Υ και του ΣΦΕΜΥΚ τονιστηκε η αναγκη άμεσα να πληρωθουν αυτες οι θεσεις των τεσσάρων διασωστων ενω ο Δήμαρχος Κασσάνδρας γνωστοποίησε οτι τις αμεσως επομενες ημερες μεταβαινει στην Αθήνα προκειμενου να αναζητήσει λυση απο το Αρμόδιο Υπουργείο απευθυνομενος και στη Διοίκηση του ΕΚΑΒ.
Ο Δημος ουτως η αλλως στέκεται αρωγός κάθε καλοκαίρι καλυπτωντας ουσιαστικα τα εξοδα φιλοξενίας και σίτισης των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυριτσης ανέφερε: "Η Κασσάνδρα δικαιούται ενίσχυση της μονάδας του ΕΚΑΒ και θα αγωνιστουμε ολοι μαζι γι αυτο.Ο Δήμος μας που το χειμώνα αριθμοι ελάχιστες χιλιάδες κατοικων και το καλοκαίρι 400.000 δε νοείται να μενει στο περιθώριο "

halkidikinews.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: