"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Συνάντηση της Ε.Α.Υ. Χαλκιδικής με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολόπουλο

Την Πέμπτη 25-4-2024 και περί ώρα 13.00 Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ κατά την επίσκεψη του στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής. Αφού τον καλωσορίσαμε στον Νομό μας και του ευχηθήκαμε καλή δύναμη στα καθήκοντα του, κάναμε μαζί του μια ενδελεχή συζήτηση για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ο Νόμος μας.
Σταθήκαμε ιδιαίτερα στην ανάγκη για καλοκαιρινή ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό, τονίζοντας του παράλληλα ότι παρόλο που έχουμε συμπεριληφθεί στις Υπηρεσίες που προβλέπεται να ενισχυθούν, μέχρι σήμερα η μόνη ενίσχυση που έχει προβλεφθεί είναι πενήντα (50) δόκιμοι οι οποίοι αναμένονται.
Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση και στον ίδιο αλλά και στο Επιτελείο του στις... μεγάλες αποστάσεις που καλείται να καλύψει κάποιο περιπολικό και στην Κασσάνδρα, στη Σιθωνία, στην Αρναία το πλήθος των περιστατικών αλλά και την μεγάλη επισκεψιμότητα λόγω εύκολης πρόσβασης στην Καλλικράτεια και στα Ν. Μουδανιά. Του καταθέσαμε Υπόμνημα σύμφωνα με το οποίο ζητήσαμε την ενίσχυση του Α. Τ.Καλλικράτειας-Α.Τ.Μουδανιών-Α.Τ.Κασσάνδρας-Α.Τ.Σιθωνίας-Α.Τ.Αρναίας -Α.Τ. και Τ.Α. Πολυγύρου με τουλάχιστον τρεις (3) συναδέλφους στο κάθε Τμήμα. Από την πλευρά του μας ανέφερε ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη όσα του θέσαμε αλλά και όσα αναφέρουμε στο σχετικό Υπόμνημα και με το που γυρίσει στην Αθήνα άμεσα θα κοιτάξει το θέμα με τον κ. Αρχηγό, ενημερώνοντας παράλληλα και τον κ. Υπουργό.
Η Ένωσή μας δεν θα σταματήσει όλες τις επαφές που χρειάζονται να γίνουν μέχρι να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα ενίσχυσης των Τμημάτων της Διεύθυνσης μας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που πρόκειται να βρούμε την θερινή περίοδο στην Χαλκιδική όπως γνωρίζουμε πολύ καλά την αποδεδειγμένη αξία των συναδέλφων της Χαλκιδικής, το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, όσο και τη διάθεση προσφοράς παρά τις όποιες δυσκολίες.
Αντικειμενικά η στήριξη και η ενίσχυση για την καλοκαιρινή περίοδο θα πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα καλύτερα στα καθήκοντα μας καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις στο επίπεδο της ασφάλειας τόσο των επισκεπτών όσο και των μονίμων κατοίκων της Χαλκιδικής.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γεωργ. ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Διον.ΜΑΥΡΙΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: