"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Εγκαίνια του 2ου Γυμνασίου Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική

Το 2ο Γυμνάσιο Ν. Μουδανιών είναι πραγματικότητα. Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 12 μ.μ. εγκαινιάζεται από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο και τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας Δαμιανό Ιορδανίδη.
Η υλοποίηση του έργου ανατέθηκε με... προγραμματική σύμβαση από τον ΟΣΚ στην ΝΑ Χαλκιδικής. Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του διαγωνισμού και την 29-07-2010 υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «ΕΝΕΡΓΟΝ ΑΤΕ».
Στις 04-05-2011 εντάχθηκε η πράξη για χρηματοδότηση από την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, στο Ε. Π. «Μακεδονία-Θράκη 2007-2013».
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του έργου στις 30-04-2013 με συνολικό κόστος 2.171.298,57 €  και παραδόθηκε στον Δήμο Νέας Προποντίδας προς χρήση.
Το σχολικό κτίριο αναπτύσσεται σε 2 ορόφους με συνολική δόμηση 2.241,72 μ2 και υπόγειο 671,40 μ2. Στο ισόγειο βρίσκονται οι χώροι διοίκησης, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με τους βοηθητικούς της χώρους,  6 αίθουσες διδασκαλίας, κυλικείο και χώροι υγιεινής. Στον όροφο υπάρχουν 6 αίθουσες, εργαστήρια Πληροφορικής, φυσικοχημείας, ξένων γλωσσών, γραφείο συλλόγων και μαθητικών κοινοτήτων, WC ορόφου ενώ το υπόγειο αποτελείται από βοηθητικούς χώρους, αποθήκες, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, λεβητοστάσιο, μηχανοστάσιο κτλ. Η πρόσβαση στους ορόφους γίνεται με κλιμακοστάσια και ανελκυστήρα. Στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου κατασκευάστηκε γήπεδο καλαθοσφαίρισης, χώρος συνάθροισης μαθητών, παρτέρια και πέργκολες ενώ ο υπόλοιπος χώρος επιστρώθηκε με αντιολισθητικές τσιμεντόπλακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: