Συγκεκριμένα, πρόκειται για εργασίες κοπής πρασίνου επί των ερεισμάτων δεξιά των οδών, στα εξής τμήματα:
- Στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης - Αρναίας από τα διοικητικά όρια της Π.Ε. Χαλκιδικής (Χ.Θ. 32+000 Άγιος Πρόδρομος – Αρναία – Παλαιοχώρι έως τη Χ.Θ. 77+900 συμπεριλαμβανόμενου του ισόπεδου κόμβου Παλαιοχωρίου) και
- Στη Ν.Ε.Ο. - Παράκαμψη Αρναίας από τη Χ.Θ. 0+000 έως τη Χ.Θ. 5+000 (διασταύρωση με την Ε.Ο. Αρναίας-Παλαιοχωρίου) και από τη Χ.Θ. 0+000 έως τη Χ.Θ. 2+954 (συνδετήρια οδός Μ. Παναγιάς).
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των συγκεκριμένων οδικών τμημάτων θα είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου και με το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου