"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού στο Δασαρχείο Πολυγύρου

Το Δασαρχείο Πολυγύρου της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Μακεδονίας Θράκης του ΥΠΕΝ θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) διάρκειας έως (6) μηνών όχι πέραν της 31ης Οκτωβρίου 2024 για τις παρακάτω ειδικότητες:

  • τρεις (3) υπάλληλοι ειδικότητας ΠΕ Δασολόγων,
  • ένας (1) υπάλληλος ειδικότητας ΤΕ Δασοπόνων,
  • δεκατρείς (13) υπάλληλοι ειδικότητας ΔΕ Δασοφυλάκων,
  • έντεκα (11) υπάλληλοι ειδικότητας ΥΕ Εργατών γενικών καθηκόντων (εργάτες καθαριότητας),
  • δύο (2) υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Διοικητικών και
  • έναν (1) υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Διοικητικών

οι οποίοι θα απασχοληθούν στο Δασαρχείο Πολυγύρου που εδρεύει στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, και έχει υπό την αρμοδιότητά της το Δασονομείο Νικήτης με έδρα το Ν. Μαρμαρά.

Βασικό κριτήριο για την κατάταξη των ΠΕ και ΤΕ υποψηφίων θα είναι ο βαθμός του τίτλου σπουδών, ενώ βασικό κριτήριο για την κατάταξη των ΔΕ και ΥΕ θα είναι η εντοπιότητα. Σε περίπτωση μη πλήρωσης των θέσεων, αυτές θα καλυφθούν από υποψήφιους με μόνιμη κατοικία άλλου Δήμου, και κατά σειρά προτεραιότητας της ΠΕ Χαλκιδικής και έπειτα άλλης ΠΕ της χώρας.

Επιπλέον απαιτούμενα προσόντα (κατά σειρά προτεραιότητας):

  • Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου (για τους ΠΕ Δασολόγους ΤΕ Δασοπόνους, ΠΕ Διοικητικών και ΤΕ Διοικητικών).
  • Η καλή ή πολύ καλή ή άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (για τους ΠΕ Δασολόγους ΤΕ Δασοπόνους, ΠΕ Διοικητικών και ΤΕ Διοικητικών).

Επιθυμητά πρόσθετα προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε α) δασική υπηρεσία β) πυροσβεστικό σώμα γ) κυνηγετικό σύλλογο δ) Μη Κυβερνητική Οργάνωση για το περιβάλλον (για τους ΠΕ Δασολόγους, ΤΕ Δασοπόνους και τους ΔΕ Δασοφυλάκων).
  • Ισχύουσα άδεια οδήγησης αυτοκινήτου τουλάχιστον Β’ κατηγορίας (για τους ΠΕ Δασολόγους ΤΕ Δασοπόνους και τους ΔΕ Δασοφυλάκων).
  • Προϋπηρεσία σε σχετικό αντικείμενο.
  • Κατοχή συναφούς μεταπτυχιακού τίτλου (για τους ΠΕ Δασολόγους ΤΕ Δασοπόνους, ΠΕ Διοικητικών και ΤΕ Διοικητικών).
  • Γνώση GIS ή εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους σε GIS (για τους ΠΕ Δασολόγους και ΤΕ Δασοπόνους).

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, για την κατάταξη των υποψηφίων θα ληφθεί υπόψη το κριτήριο της ανεργίας. (Η μοριοδότηση θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 40 του ν. 4765/2021).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος, να έχουν φυσική υγεία και καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων της προς πλήρωσης θέσης και να μην έχουν κωλύματα του άρθρου 8 του ν. 3528/2007 (Α’ 26), με την επιφύλαξη της παρ.6 του άρθρου 4 του ν. 2207/1994 (Α’ 65). Για τον υπολογισμό του ανώτατου ορίου ηλικίας, ως ημέρα γέννησης λαμβάνεται πάντοτε η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης.

Η ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση das-pol@eedpmt.ypen.gr από Σάββατο 17/08/2024 μέχρι και την Κυριακή 25/08/2024.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Δασαρχείο Πολυγύρου τηλ: 2371021175 (κα Νάτσιου).

Περισσότερες πληροφορίες στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (με υπoδείγματα Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης για κάθε κλάδο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: