"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Συνάντηση Απ. Πάνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Πολυγύρου

Με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβούλιου του Εμπορικού Συλλόγου Πολυγύρου πραγματοποίησε συνάντηση ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Χαλκιδικής κ. Πάνας Απόστολος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα επίκαιρα και φλέγοντα ζητήματα της ακρίβειας, της φορολογίας, του πληθωρισμού που καλπάζει, του λιανεμπορίου που πλήττεται και της δεινής θέσης που βρίσκονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις . 

Τονίστηκε επίσης, πως είναι επιτακτική η ανάγκη για ικανοποίηση των αιτημάτων, καθώς τίθεται σε κίνδυνο η βιωσιμότητά τους, αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης της χώρας. Μάλιστα, αναφέρθηκε από κοινού, πως η....

οικονομική κατάσταση αυτή, όπως έχει διαμορφωθεί, επηρεάζει σημαντικά πλέον και τον τουρισμό από τον οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό, η οικονομία και η γενικότερη ανάπτυξη της Χαλκιδικής.


Τέλος συζητήθηκε η εφαρμογή της υποχρεωτικότητας της ψηφιακής κάρτας εργασίας για το σύνολο των εργαζομένων μιας επιχείρησης, ενώ τέθηκαν προβλήματα που απασχολούν την τοπική αγορά του Πολυγύρου, αλλά και των προσπαθειών από την πλευρά του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: