"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής

Την Πέμπτη 30 Μαϊου 2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου του Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής.
Αρχικά το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γεώργιος ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ , ο οποίος απηύθυνε προς τα μέλη μας ένα σύντομο χαιρετισμό.
Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την εκλογή του... Προεδρείου της Συνέλευσης και αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της Γ.Σ., έδωσε το λόγο στον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για να αναγνώσει τον διοικητικό απολογισμό και στον Ταμία της Ένωσης για να αναγνώσει τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό. Και οι δύο απολογισμοί και ο προϋπολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα, μετά από ψηφοφορία από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.
Τη Γενική μας Συνέλευση, τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους της Δ.Α. Χαλκιδικής ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιος ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών κ. Αναστάσιος ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Χαλκιδικής κ. Ιωάννης ΤΣΑΓΑΝΟΣ.
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας μας τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ο οποίος με τον πλέον παραστατικό τρόπο και την ευθύτητα που τον διακρίνει μας ανέλυσε όλα τα δεδομένα για ανοιχτά ζητήματα-διεκδικήσεις όπως το επικίνδυνο, την αύξηση της νυχτερινής αποζημίωσης και πολλά άλλα θέματα που μας απασχολούν, ενώ παράλληλα έκανε και ένα κάλεσμα προς τους συναδέλφους για αγωνιστική εγρήγορση για να υπερασπιστούμε ενωμένοι κατακτήσεις χρόνων.
Αμέσως μετά δέχθηκε και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν από τους συναδέλφους, ενώ ως Ένωση του απονείμαμε τιμητική πλακέτα για όλη την βοήθεια και στήριξη που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια στην Χαλκιδική.
Κλείνοντας ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ τόνισε για πολλοστή φορά ότι συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κοντά στους συναδέλφους αφουγκραζόμενοι όλους τους προβληματισμούς και τις ανάγκες που προκύπτουν, αφού η Ένωση είναι μια μεγάλη οικογένεια που πάνω από όλα είναι τα μέλη της.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γεωργ. ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Διον. ΜΑΥΡΙΔΗΣ 






Δεν υπάρχουν σχόλια: