"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Δραστηριότητα του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Χαλκιδικής

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Χαλκιδικής πραγματοποίησε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, ημερήσια εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εκδρομή στην πόλη της Λάρισας και στη Ραψάνη.

Η Λάρισα, είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα και βρίσκεται στον θεσσαλικό κάμπο. Όλο και περισσότεροι επιλέγουν να επισκεφθούν τη Λάρισα, είτε για μια σύντομη στάση, είτε για μια διαμονή...

περισσοτέρων ημερών. Η Λάρισα είναι η πόλη του καφέ. Επισκεφτήκαμε το σήμα  κατατεθέν της πόλης, το αρχείο θέατρο που βρίσκεται στο κέντρο της.


     

Σε πολύ κοντινή απόσταση από το αρχαίο θέατρο, βρίσκεται και το φρούριο της πόλης. Εκεί  στην πλατεία του Φρουρίου και το Μπεζεστένι, είδαμε ένα ακόμα σημαντικό μνημείο της Λάρισας μαζί με τη Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου. 

   

 Εξερευνήσαμε το κέντρο της πόλης. Η Λάρισα έχει ένα μεγάλο πλήθος πεζόδρομων που καλύπτει πολύ μεγάλο μέρος του κέντρου της. Πολλοί επισκέπτες μένουν ενθουσιασμένοι με το εμπορικό κέντρο της Λάρισας και το πλήθος των επιλογών που αυτό προσφέρει. Το απόγευμα επισκεφτήκαμε το ορεινό χωριό Ραψάνη όπου απολαύσαμε την εκπληκτική θέα.

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Λάρισας για την υπέροχη φιλοξενία τους και την ξενάγηση που μας έκαναν, ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Γενικό Γραμματέα κ. Γαλλιό Ιωάννη και τα μέλη του  Δ.Σ. Γιάγκου Γεωργία  και Φούντα Μαρία.

                                     Καλό καλοκαίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: