"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Διοργάνωση εκθέσεων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής 2024

Το
Επιμελητήριο Χαλκιδικής θέλοντας να στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και να προβάλει τις επιχειρήσεις του νομού μας, διοργανώνει εκθέσεις για τις επιχειρήσεις μέλη του.

1.   Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων & Αθωνικών Γεύσεων, Ιερισσός
11-15/7/2024

Το Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων & Αθωνικών Γεύσεων 2024 θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη και το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού στην παραλία της Ιερισσού το διάστημα 11-15 Ιουλίου 2024. 

Μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις παραγωγής και...

εμπορίας τοπικών προϊόντων (τρόφιμα, ποτά) καθώς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον καλλιτεχνικό τομέα κατασκευής πινάκων ζωγραφικής, εικόνων και κοσμημάτων και εμπορίας αυτών. 

Η έκθεση θα λειτουργεί τις ώρες 20:00 – 24:00. 


2.  Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας, Νέα Μουδανιά , 1-4/8/2024

Η Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας 2024 θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών στην προβλήτα Νέων Μουδανιών το διάστημα 1–4 Αυγούστου 2024 και μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις ανεξαρτήτως αντικειμένου. 

Η έκθεση θα λειτουργεί τις ώρες 19:30 – 24:00.

Στις 31/7, θα πραγματοποιηθεί το 4ο Taste Halkidiki Festival.  Θα συμμετέχουν στο Taste Halkidiki Festival μόνο επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης τοπικών τροφίμων και ποτών. (Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το 4ο Taste Halkidiki Festival στο: events@chefstories.gr)

*Δεδομένου ότι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Τιμή ενοικίασης περιπτέρου: 

Περίπτερο για επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου  3*3 τ.μ.            50 €

Περίπτερο για επιχειρήσεις μη μέλη του Επιμελητηρίου  3*3 τ.μ.     150 €

*Για επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος μόνο στο 4ο Taste Halkidiki Festival δεν υπάρχει χρέωση περιπτέρου



Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκθέσεων θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις.


3.  Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, 7-15/9/2024

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θα λάβει μέρος με επιχειρήσεις –μέλη του στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα γίνει στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στα Περίπτερα 2 & 3.


Το κόστος ενοικίασης ανέρχεται στα 100 € για περίπτερο 3*3 τ.μ.


Το Επιμελητήριο θα επιδοτήσει το επιπλέον κόστος ενοικίασης περιπτέρων και του εξοπλισμού των επιχειρήσεων, που θα λάβουν μέρος στις παραπάνω εκθέσεις.


Σε όλες τις εκθέσεις επιτρέπεται η λιανική πώληση προϊόντων από τους εκθέτες. (Οι εκθέτες για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να τηρούν όλες τις προβλεπόμενες από τις φορολογικές αρχές διατάξεις).


Προτεραιότητα συμμετοχής στις εκθέσεις έχουν :

Α) ταμειακά ενήμερες για το 2024 επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Β) επιχειρήσεις του Νομού, μη μέλη του Επιμελητηρίου και 

Γ) επιχειρήσεις με επαγγελματική έδρα εκτός νομού (σε περίπτωση διαθεσίμων περιπτέρων)

(πληροφορίες για τις οφειλόμενες συνδρομές των επιχειρήσεων και δυνατότητα εξόφλησης στο e-Επιμελητήριο www.epihal.gr)


Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται εδώ (https://epihal.gr/diorganosi-ektheseon-2024/) και πρέπει να σταλεί στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από την επιχείρηση το αργότερο έως την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 και ώρα 12:00.


Περισσότερες πληροφορίες στο www.epihal.gr και στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200, e-mail: info@epihal.gr , υπεύθυνη κα Τζηρίτη Γεωργία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: