"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Ευχές του Βουλευτή Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργου , προς τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄Λυκείου 2023-24

Αγαπητές Μαθήτριες - Αγαπητοί Μαθητές της Γ΄ Λυκείου,

Το τέλος της σχολικής σας ζωής συνδέεται άρρηκτα με το νέο, μεγάλο σας βήμα προς το πεδίο της υπευθυνότητας και της δημιουργικότητας. Είναι ένα άλμα σε μια άλλη μορφή ζωής που η ελευθερία συνδέεται άρρηκτα με το ξεκίνημα του αγώνα για την επαγγελματική διαδρομή και την κοινωνική σας ανέλιξη. Γίνεστε πλέον υπεύθυνοι απέναντι στον εαυτό σας και αυτό είναι στοιχείο ομορφιάς αλλά και πρόκλησης, συστηματικού αγώνα και ισχυρής θέλησης.

Πέρα από τη γενική θεσμική εκπαίδευση και τον πλούτο των γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτήσατε, τα στοιχεία της εκπαίδευσής σας  που θα σας συνοδεύουν σ’ όλη σας τη ζωή είναι:

οι πλούσιες αναμνήσεις, η αγωγή και οι πατροπαράδοτες πολιτισμικές και ηθικές αξίες , και το πιο σημαντικό: η πίστη στον εαυτό σας και η ακόρεστη θέλησή σας  να αγωνίζεστε  για να κάνετε  τη ζωή σας όμορφη, ευχάριστη  και δημιουργική. 

Σε όσες και όσους θα συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις , εύχομαι Καλή Επιτυχία !

 Όλοι μας οφείλουμε να αγωνιζόμαστε με πάθος για την επιτυχία των φιλοδοξιών και των ονείρων μας. Η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στον αγώνα που κάνουμε για αυτή. 

Στην μέχρι τώρα πορεία σας συνέβαλλαν, μεταξύ άλλων, καθοριστικά οι γονείς σας , οι οικείοι σας και οι εκπαιδευτικοί. Προς αυτούς εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες  και τους συγχαίρω για το πολύπλευρο εκπαιδευτικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό  έργο που σας προσέφεραν!  

Να έχετε Υγεία και Ευτυχία και να πορεύεστε με στόχους , με όνειρα και όραμα και με αγάπη για το 

συνάνθρωπο! Για τη δική σας ζωή και για το μέλλον της χώρας μας .


Με αγάπη, 


Ιωάννης Γιώργος 

Βουλευτής Χαλκιδικής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: