"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Δήμος Πολυγύρου και εθελοντές σε αγαστή συνεργασία για την καθαριότητα

Η δράση καθαριότητας, που οργάνωσε ο Δήμος Πολυγύρου με εθελοντές την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, θύμισε περισσότερο μια ευχάριστη εκδρομή, αφού οι συμμετέχοντες με πολύ κέφι και ανεβασμένη διάθεση ξεχύθηκαν στα σημεία που είχαν οριστεί για καθαρισμό κι έφεραν το θεμιτό αποτέλεσμα!

Ο Σύλλογος Νεολαίας Πολυγύρου μαζί με τον Σύλλογο Δρομέων Περιπατητών Πολυγύρου “Υψίζωνος” και υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, συναντήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο κι από κει ξεκίνησε η αποστολή καθαρισμού της...

πανέμορφης διαδρομής Πολύγυρου-Ταξιάρχη, συμμετέχοντας στην Πανελλήνια Δράση “Let’s do it Greece Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!”.  Δεκάδες ήταν οι νέοι που αποφάσισαν να αφήσουν την ξεκούραση και να πάρουν μέρος στη δράση, με την επιτήρηση του Δασαρχείου, κάνοντας τον τόπο τους καλύτερο.

Η συνεργασία που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Δήμο Πολυγύρου και τους εθελοντές, όχι μόνο στην καθαριότητα, αλλά και σε άλλους τομείς είναι ουσιαστική. Επιδίωξή μας είναι να κάνουμε όσους περισσότερους πολίτες μπορούμε συμμέτοχους στο έργο μας και μαζί να εργαστούμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η παρουσία των νέων με γεμίζει αισιοδοξία και αποδεικνύει ότι το μέλλον ανήκει σε υπεύθυνους πολίτες”, δήλωσε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργο Εμμανουήλ, που έδωσε το παρών στη δράση καθαρισμού της νεολαίας.

Καθαρισμό, βάψιμο και καλλωπισμό του γηπέδου περιλάμβανε η δράση που πραγματοποιήθηκε στην Ορμύλια. Με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό της  ΕΠΣΧ, που θα διεξαχθεί την 21η Απριλίου, κάτοικοι της περιοχής, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να βελτιώσουν την εικόνα του γηπέδου,  ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τις εργασίες που ήδη έχει ξεκινήσει ο Δήμος Πολυγύρου για τη συντήρηση των υποδομών του.

Αλλά και στον Ταξιάρχη οι εθελοντές σε συνεργασία με τον Δήμο Πολυγύρου, που παρείχε μηχανήματα, σακούλες σκουπιδιών και γάντια, καθάρισαν τους δρόμους από τα κλαδιά κι έτσι η διέλευση των οχημάτων, αλλά και όσων αγαπούν την πεζοπορία, μπορεί να γίνεται χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.







Δεν υπάρχουν σχόλια: