"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Ν.Ε. Χαλκιδικής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Η τρίωρη ανοικτή συζήτηση με τον Νικόλα Φαραντούρη δείχνει το ενδιαφέρον των πολιτών για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και την ευρωπαϊκή διάσταση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το ζωηρό ενδιαφέρον και την μεγάλη προσέλευση χαρακτηρίστηκε η ανοικτή συζήτηση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στον Πολυγύρο, με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Ευρωπαϊκού Δικαίου και Σύμβουλο Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νικόλα Φαραντούρη. Σε μία ανοικτή διαδικασία που ξεπέρασε τις τρεις ώρες, τέθηκαν επί τάπητος όλες οι εξελίξεις, οι πολιτικοί στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για το... επόμενο διάστημα, οι διαστάσεις της ευρωπαϊκής πολιτικής και τα επίδικα των ευρωπαϊκών εκλογών.

            Όπως χαρακτηριστικά ανέπτυξε κι ο Νικόλας Φαραντούρης, “τα προβλήματα της κοινωνίας να γίνουν αντικείμενο συζήτησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί είναι μακριά από την καθημερινότητά μας, για να απαξιωθεί η δουλειά που γίνεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Για να απαξιωθεί η δουλειά που γίνεται σε όλους τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Δεν είναι έτσι. Πάνω από το 80% της νομοθεσίας που ισχύει μπορεί να αποφασίζεται εκεί.”. 

            Οι δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χαλκιδικής θα ενταθούν το προσεχές διάστημα, ώστε να ανασυγκροτηθεί ο κρίσιμος κοινωνικός αντιπολιτευτικός πόλος απέναντι στην κυβερνητική αλαζονεία κι οι ευρωπαϊκές πολιτικές, που τόσο επηρεάζουν τον τόπο μας, να αποτελέσουν αντικείμενο ανάλυσης και δημόσιας συζήτησης σε όλες τις περιοχές της Χαλκιδικής, με την μεγαλύτερη δυνατή εξωστρέφεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: