"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας: "Όμορφα πράγματα γίνονται όταν υπάρχει όρεξη, φαντασία, μεράκι και αγάπη γι αυτό που κάνεις"

Όμορφα πράγματα γίνονται όταν υπάρχει όρεξη, φαντασία, μεράκι και αγάπη γι αυτό που κάνεις.
Και το καλλιτεχνικό τμήμα του Συλλόγου Τεχνών Γαλάτιστας με αυτά τα εφόδια προσπάθησε να δημιουργήσει ωραίες εικόνες ζωγραφίζοντας στο Δημοτικό σχολείο Γαλάτιστας.
Μετά από συνάντηση του Δ.Σ. με τον διευθυντή Αντώνιο Πατιτάρα και την πρόταση του να αναλάβουμε την διακόσμηση εσωτερικά του σχολείου η απάντηση μας μόνο θετική θα μπορούσε να είναι.
Χρειάστηκαν αρκετές μέρες και ώρες για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα που βλέπεται, αλλά η ικανοποίηση που παίρναμε από τα παιδιά και τους δασκάλους μας έδιναν δύναμη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.
Η καλλιτεχνική και εκπαιδευτική εικαστική παρέμβαση που κάναμε, πιστεύουμε ότι... αναβαθμίζει το σχολείο μας και σε συνδυασμό με τις αξιοσημείωτες και πρωτοποριακές δράσεις του διευθυντή και του συλλόγου διδασκόντων γίνεται πρότυπο για άλλα.
Αξίζει να το διαφημίσουμε.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθούν οι κυρίες που με απίστευτη όρεξη και κυρίως εθελοντισμό βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτού του έργου.  

Δείτε ΕΔΩ ωραίες εικόνες του Συλλόγου Τεχνών Γαλάτιστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: