"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Θεατρική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, με τίτλο «3»

Θεατρική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με τίτλο «3». Με την υποστήριξη του Δήμου Πολυγύρου και του Συλλόγου Ψυχαγωγίας, Εκδηλώσεων και Συσπείρωσης Γυναικών Πολυγύρου.

Παίζουν: Χρυσούλα Γιαμαλίδου, Αλεξάνδρα Φωτιάδου, Χαρούλα Όρη. Σκηνοθεσία Γιώργος Διαμαντουλάκης. 

Τέσσερα χρόνια μετά τις “Δούλες” του Ζαν Ζενέ η θεατρική μας παρέα επιστρέφει με 3 έργα που άρχισαν να ετοιμάζονται την περίεργη για όλους μας εποχή κόβιντ. Για λόγους “απόστασης” διαλέξαμε τότε τρεις μονολόγους...
Η γυναίκα, κυρίαρχη παρουσία και στα τρία αυτά έργα, μιλά για τον... έρωτα, την οικογένεια, τις σχέσεις, την εργασία, τον χρόνο, τη ζωή και τον θάνατο. Η γυναίκα ερωμένη, σύζυγος, μάνα, εργαζόμενη, με την πολυπλοκότητά της αλλά και την πολύμορφη φύση της έρχεται στη σκηνή του θεάτρου με την ιστορία της να ταυτιστεί με το κοινό της.
“3”, λοιπόν, τρία έργα, τρεις συγγραφείς, τρεις γυναίκες, τρεις ιστορίες, τρεις ηθοποιοί, μια παράσταση που ελπίζουμε να τη στηρίξετε, εκτός από την πρεμιέρα στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, και στις 22, 23 Μαρτίου 2024, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: