"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

“Συναυλία για το συμμαθητή μας” – Ευχαριστίες

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε με όλη μας την καρδιά όλους όσους συνέβαλαν, ο καθένας από την πλευρά του, στην πραγματοποίηση της «Συναυλίας για το συμμαθητή μας» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 18/2/2024 στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Aρχικά, ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, οι οποίοι, με σειρά εμφάνισης, ήταν:

 η Big Band από τα νέα Μουδανιά οι χορωδίες του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού σχολείου Πολυγύρου, η Παιδική Χορωδία του Δήμου Πολυγύρου, η ορχήστρα και η χορωδία του ΕΠΑΛ Πολυγύρου, η ορχήστρα του Γυμνασίου Πολυγύρου και τα μουσικά σχήματα του ΓΕΛ Πολυγύρου.

Θερμές ευχαριστίες για τη συνδρομή του στην διοργάνωση της Συναυλίας στο Δήμο Πολυγύρου και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ. Γ. Εμμανουήλ και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού,  Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Γ. Λελεγιάννη.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Δήμο Ν. Προποτίδας για τη μεταφορά της Big Band, τον Δ. Τσικούρη – Tsikouris Sound and Instruments για την ηχητική κάλυψη της συναυλίας, το φωτογραφείο Φωτο Περικλής για την βιντεοσκόπηση και τον κ. Γ. Διαμαντουλάκη για την επιμέλεια του φωτισμού και τη γενική επίβλεψη της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Πολυγύρου για την πολύτιμη βοήθειά του στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους γονείς και φίλους που παρακολούθησαν την εκδήλωση και συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μας, ο οποίος ήταν να δείξουμε έμπρακτα στο μαθητή μας που νοσεί και την οικογένειά του πως είμαστε δίπλα τους και τους συμπαραστεκόμαστε στο δύσκολο αγώνα τους με αγάπη. 

Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Πολυγύρου,

Αικατερίνη Τουσίμη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: