"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
είχε ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος με τον Υπουργό κο. Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό κο. Ταχιάο, τον Γενικό Διευθυντή κο. Κοτσώνη και τον κο. Βαφειάδη εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας της εργολαβίας του έργου «Κατασκευή Φράγματος και Ταμιευτήρα, αγωγού μεταφοράς νερού από τον ταμιευτήρα σε υφιστάμενη δεξαμενή και αρδευτικού δικτύου στη θέση «ΠΛΑΤΑΝΙΑ» της Δ.Κ. Νέας Τρίγλιας Νομού Χαλκιδικής» την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 στην Αθήνα με σκοπό την υπογραφή της σύμβασης του προαναφερόμενου έργου προϋπολογισμού ύψους 6.390.000,00.

Ο κ. Ι. Γιώργος ανέφερε:

Συγχαρητήρια στον Δήμο Νέας Προποντίδας για την εξαιρετική προεργασία του ολοκληρώνοντας μια προσπάθεια ετών και πρωτίστως έχοντας ως στόχο για τα επόμενα χρόνια την άρδευση 2.500 στρεμμάτων αγροτικής γης, γεγονός που θα βελτιώσει τη ζωή χιλιάδων αγροτών της περιοχής.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό, τον Υφυπουργό, τον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Υ.ΛΙ.Κ.Υ. και των Υπηρεσιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου.

Ωστόσο, πρέπει να αναφέρω και τη συζήτηση που έλαβε χώρα στο περιθώριο της εκδήλωσης υπογραφής της σύμβασης με τον Υφυπουργό κο. Ταχιάο και τον Γ.Δ. κο. Κοτσώνη, για την προώθηση των διαδικασιών δημοπράτησης του έργου του Φράγματος του Χαβρία που πρέπει να γίνουν, ώστε επιτέλους το μεγάλο αυτό έργο να μπει σε τροχιά επαναδημοπράτησης.

Τέλος, θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για την Χαλκιδική ο κος. Υφυπουργός να λάβει υπόψη την πρότασή μας για αξιοποίηση της συνδετήριας οδού Ν Απολλωνίας-Μαραθούσας ως εναλλακτική οδική έξοδο των επισκεπτών των Ανατολικών χωρών προς Χαλκιδική, δίνοντας μια τεράστια ανάσα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης που τόσο πιέζεται από την αυξημένη κίνηση λόγω του flyover.

Με επιμονή και μεθοδικότητα τα πάντα μπορούμε να καταφέρουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: