"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων-Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων με αναπηρία Ν. Χαλκιδικής «Η ΑΓΑΠΗ»

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία η 3η Δεκεμβρίου και ο νέος Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ παραβρέθηκε στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων-Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων με αναπηρία Ν. Χαλκιδικής «Η ΑΓΑΠΗ», κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το βιβλίο της κας Καίτης Ζγέμπα με τίτλο «Ένα παραμυθένιο εργαστήρι…».
Η παρουσίαση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πλαισιώθηκε από την... αφήγηση της Μάγδας Πούγγουρα και τη μουσική επιμέλεια της Ντίνας Σπυροπούλου.
Συγκλονιστική ωστόσο ήταν η ομιλία της προέδρου του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ», Μαρίας Γούσιου, η οποία παρουσίασε τη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στην καθημερινότητά τους, από την έλλειψη υποδομών.

Ο κ. Εμμανουήλ άκουσε με προσοχή την τοποθέτηση της προέδρου, μία κατάθεση ψυχής, που μπορεί να γίνει οδηγός για τις κινήσεις της νέας διοίκησης επάνω στο θέμα αυτό. 












Δεν υπάρχουν σχόλια: