"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

΄΄ Χριστούγεννα για όλους ΄΄ δράση της ΔΕΕΠ ΝΔ Χαλκιδικής

Δελτίο Τύπου της 
ΔΕΕΠ ΝΔ Χαλκιδικής:

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η 12η τακτική συνεδρίαση έπειτα από ανοικτό κάλεσμα στα μέλη της ΝΔ μέσω κοινωνικών δικτύων και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. 
Ο πρόεδρος αφού ανάλυσε τη δράση και λειτουργία της Δ.Ε.Ε.Π. Χαλκιδικής την τρέχουσα χρονιά του  2023 υπενθύμισε σε όλους... τη δράση ΄΄Χριστούγεννα για όλους΄΄  που συνεχίζεται και φέτος με συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων. Το σημείο συγκέντρωσης είναι στα γραφεία που είναι ανοικτά καθημερινά έως και την Παρασκευή 18:00 με 20:00 (τηλέφωνο επικοινωνίας 2371022772). 
Στα πλαίσια της αλληλογραφίας αναγνώστηκε επιστολή υποστήριξης της δράσης της ΔΕΕΠ με αποστολέα  τον βουλευτή Ιωάννη Γιώργο. 
Κλείνοντας ακούστηκαν προτάσεις για την επόμενη χρονιά, από μέλη και πολιτευτές , οι οποίες θα συνθέσουν το ετήσιο πρόγραμμα δράσεων της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους:

Μέλη  Δ.Σ. ΔΕΕΠ (αιρετά και ex officio)

Ο αντιπρόεδρος Πατσιαβάς Χρήστος, ο αντιπρόεδρος Κατσιάνος Δημήτριος, ο γενικός γραμματέας  Νικολαΐδης Θεόδωρος, ο τομεάρχης αυτοδιοίκησης Κωστάρας Στυλιανός, η εκπρόσωπος τύπου  Ντέμπλα Μορφούλα (Φέη), ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Κασσάνδρας Παπανικολάου Δημήτριος 
 διευρυμένα μέλη ΔΕΕΠ, ο τομεάρχης Υγείας Μαλακούδης Ελευθέριος, ο τομεάρχης πολιτικής προστασίας Τσερκεζίδης Νικόλαος, ο αν. τομεάρχης εμπορικών φορέων Κρημνιανιώτης Δημήτριος, η αναπληρώτρια υπεύθυνη γυναικών Χλιάπα Σοφία, ο αν. τομεάρχης αυτοδιοίκησης Παρθενιώτης Ιωάννης (ΔΗΜΤΟ Πολυγύρου)

Μέλη ΝΔ – Καλεσμένοι 

Ο τ.βουλευτής Καρανάσιος Ευθύμιος, ο πρόεδρος Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και μέλος πολιτικής επιτροπής Τάσιος Γρηγόριος,  η τομεάρχης Χαλκιδικής της Γραμματείας Οργανωτικού ΝΔ  Καβούνη Μαρία, ο υπεύθυνος πόλης Θεσσαλονίκης ΝΔ Τσιουπλάκης Γιώργος,   ο πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Οικονόμου Νικόλαος,  ο Κοττάς Ιωάννης μέλος ΝΔ, η Καλημέρη Κατερίνα μέλος ΝΔ , η Μαρία Πολύχρου μέλος ΝΔ, η Μαρία Ντέμπλα μέλος ΝΔ, ο γ.γ Δήμου Σιθωνίας Δήμος Δημαράς και η Korina Zolla (Βαρβάρα Μαυροφρύδη). 





Δεν υπάρχουν σχόλια: