"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Δραστηριότητες του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Πολυγύρου, Γιώργου Εμμανουήλ

Δραστηριότητες του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Πολυγύρου, Γιώργου Εμμανουήλ. 

Τιμώντας τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που με σθένος πολέμησαν εναντίον των στρατευμάτων κατοχής, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, παρέστη χθες το πρωί στο... Μνημείο των Ηρώων, όπου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.
«Οφείλουμε να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που θυσιάστηκαν, να προστατεύουμε την ειρήνη, να διασφαλίζουμε την κοινωνική πρόοδο και συνοχή, σε μια εποχή που τίποτα πια δεν είναι δεδομένο.» είναι το μήνυμα του κ. Εμμανουήλ.


Σε μία όμορφη και συγκινητική εκδήλωση του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ο «Αριστοτέλης» παραβρέθηκε χθες ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ.
Στη συνεστίαση τιμήθηκε ο μεγάλος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής και συντοπίτης μας, Μανώλης Μητσιάς, για τα πενήντα χρόνια προσφοράς του στη μουσική.
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, εμφανώς συγκινημένος, ερμήνευσε τραγούδια του, που όλοι έχουν αγαπήσει.



Νωρίτερα ο κ. Εμμανουήλ έδωσε το παρόν στην 1η «Μανιταρογιορτή», που διοργάνωσε η Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης, όπου άκουσε με ενδιαφέρον την παρουσίαση του Καθηγητή Βιολογίας ΑΠΘ, Στέφανου Σγαρδέλη, σε ό,τι αφορά στα μανιτάρια.
Ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να γευτεί, όπως και όλοι οι παραβρισκόμενοι, τα εδέσματα μανιταριών, που δημιούργησε ο Executive Chef by Hilton’s WW, Γιάννης Ακτσαλής.
Ο κ. Εμμανουήλ τόνισε ότι στηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη του τόπου μας και του πολιτισμού μας και προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια: