"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Χαλκιδικής, Γ. Αρχοντόπουλος, για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες στη Σιθωνία

Μπορεί οι πάντες να βρίσκονται στον πυρετό της εκλογικής διαδικασίας, κάποιοι άλλοι όμως χθες κινδύνευσαν να χάσουν την ζωή τους προκειμένου να σώσουν έναν συνάνθρωπο μας. Και όλα αυτά διαδραματίστηκαν σε μια περιοχή που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ενίσχυση και φυσικά αναφέρομαι στην περιοχή της Σιθωνίας.

Και ξέρετε κάτι, ευτυχώς που το περιστατικό εξελίχθηκε στην αρχή του τομέα του εν λόγω Τμήματος, γιατί δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν αν το περιστατικό γινόταν προς το τέρμα του δεύτερου ποδιού, που η συνδρομή στους συναδέλφους θα έφτανε μετά από καμιά ώρα τουλάχιστον.

Ο απολογισμός, ένας πολίτης τραυματισμένος που σώθηκε χάρις στην άμεση ανταπόκριση του περιπολικού του Τμήματος του Α. Τ. ΣΙΘΩΝΙΑΣ αρχικά, έναν από τους συναδέλφους να λαμβάνει την μανία του δράστη της επίθεσης και να δέχεται 4 μαχαιριές, ενώ συνάδελφος από το...

περιπολικό του Τ. Τ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ που έφτασε ως συνδρομή δέχθηκε και εκείνος επίθεση με σιδερόβεργα με τον δράστη να είναι σε κατάσταση αμόκ ακόμα και κατά την διάρκεια της σύλληψης.

Χάρη στη ψυχραιμία των συναδέλφων ευτυχώς δεν θρηνήσαμε απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στα παλικάρια πραγματικά, εύχομαι περαστικά στους συναδέλφους μου αλλά και στον πολίτη που τραυματίστηκε από αυτή την επίθεση. Είναι διαρκής η προσπάθεια να δείξουμε προς όλους τους φορείς ότι η Χαλκιδική είναι περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες και ότι η Διεύθυνση μας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και στήριξη και περιστατικά όπως το συγκεκριμένο το μαρτυρούν αυτό περίτρανα. 

Οι συνάδελφοι της Χαλκιδικής για μια ακόμη φορά αποδεικνύουν την διάθεση αυτοθυσίας που τους διακατέχει και δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να δώσουν ακόμα και την ζωή τους για τους πολίτες της περιοχής μας. 

Το μόνο που χρειάζονται είναι την στήριξη και σεβασμό όλων σε όλους τους τομείς!!!! 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους συναδέλφους!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: