"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Σκέψεις του Γιώργου Αρχοντόπουλου για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Φτάνοντας λίγα 24ωρα πριν την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές εκλογές θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις μου, χωρίς καμία επικριτική διάθεση, με αγάπη για τον τόπο που διαμένω τα τελευταία 23 χρόνια, τόπο που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου.

Τον Πολύγυρο, την πρωτεύουσα της όμορφης Χαλκιδικής, τον τόσο παρεξηγημένο Πολύγυρο και κατ' επέκταση όλα τα όμορφα χωριά που απαρτίζουν τον Δήμο μας. Το μόνο που ακούς καθημερινά στα πηγαδάκια είναι το ποιος πήγε ή θα πάει και με ποια παράταξη και το ποιος κάνει ή δεν κάνει για Δήμαρχος, σύμφωνα με τον καθένα. Πουθενά δεν ακούς για προγραμματισμό με ουσιαστικές προτάσεις, να μαζευτούν όλες μαζί, όλα τα οράματα για τον τόπο μας, για το πως θα γίνει ο τόπος μας καλύτερος, συζητήσεις που μένουν μόνο στις παρέες του καφέ. Όλοι με ευκολία εκφράζουμε τις προσωπικές μας απόψεις για το ποιοι μπορεί να είναι κατάλληλοι και ποιοι όχι, αλλά ούτε λόγος να πάρουμε οι ίδιοι την τύχη στα χέρια μας για εμάς τους ίδιους και τα παιδιά μας. Φταίνε κάποιοι γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ για παράδειγμα δεν φταίνε όλοι οι υπόλοιποι που ήταν απέναντι για το ότι δεν υπήρχε ουσιαστική πρόοδος στον τόπο μας. Η σκέψη το να στηρίξουμε κάποιους διότι...

δεν θέλουμε τους προηγούμενους δεν μας αξίζει. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα, θα πρέπει να κοιτάμε τους ανθρώπους που μας εκφράζουν, που νιώθουμε ότι μπορούν να προσφέρουν και όχι τους φίλους μας, οι φίλοι μας είναι για να είναι καθημερινά στη ζωή μας με διαφορετικό ρόλο. Οι άνθρωποι που αποφασίζουν να εκτεθούν στα κοινά, ο καθένας για τον δικό του λόγο θα έπρεπε αρχικά να τους δώσουμε συγχαρητήρια γιατί αφήνουν στην άκρη τα προσωπικά τους θέματα και αποφασίζουν να βοηθήσουν, στο μέτρο που μπορεί ο καθένας βέβαια, σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο, στον τόπο μας. Έτσι πιστεύω ότι θα πρέπει να κοιτάμε τα πράγματα και γνώμονα όλα αυτά να πάρουμε συνειδητά ο καθένας την απόφαση του. Με την ευχή να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας, για μια ουσιαστική αναβάθμιση της περιοχής όλου του Δήμου Πολυγύρου, αλλά και όλης της Χαλκιδικής γενικότερα, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, καλή δύναμη στον αγώνα του καθενός, με μοναδικό στόχο καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα μας!!! 

Ο Γιώργος Αρχοντόπουλος είναι Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: