"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου: Συλλογή φαρμακευτικού υλικού για τις πυρόπληκτες περιοχές

Ανακοίνωση του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου:
"Η φετινή καλοκαιρινή περίοδος στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα επώδυνη για πολλές περιοχές, καθώς οι πυρκαγιές έκαναν τη ζωή δύσκολη για χιλιάδες ανθρώπους. Τα δάση, περιουσίες και πολλά σπίτια καταστράφηκαν από τις φλόγες. Υπάρχει έκκληση για βοήθεια και υποστήριξη, και μεγάλη ανάγκη για βασικά είδη πρώτης βοήθειας.
Ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου σεβόμενος την ανάγκη και τους συνανθρώπους έχει αποφασίσει να βοηθήσει τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας. Η ομάδα έχει αποφασίσει να συλλέξει φαρμακευτικό υλικό για τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια τους. Αυτό το βασικό πρότυπο της πρώτης βοήθειας είναι απαραίτητο για όλους όσοι έχουν υποστεί τον τρόμο και τον πόνο τους πυρκαγιάς, και μπορεί να κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη.
Η ομάδα συλλογής θα προσφέρει όλα τα απαραίτητα προϊόντα, όπως... αντιβιοτικά, αλοιφές, χάπια για πονοκεφάλους, παυσίπονα και άλλα προϊόντα πρώτης βοήθειας, όπως επιδέσμους και αντισηπτικά.
Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί από 25 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου στο Πρωινό Πέρασμα Δευτέρα έως Σάββατο από τις εφτά το πρωί μέχρι τις δύο το μεσημέρι.
Εάν θέλετε να συνεισφέρετε σε αυτή την προσπάθεια παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα συλλογής.

Οι πυρόπληκτοι χρειάζονται τη βοήθεια μας, και μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά αν ενωθούμε όλοι μαζί". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: