"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Ανοιχτή πρόσκληση Συνεργασίας Πολιτών Δήμου Πολυγύρου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Συνεργασία Πολιτών Δήμου Πολυγύρου αποτελεί την ενεργή, συγκροτημένη και συμπαγή αντιπολιτευτική παράταξη, που από το 2019 που συγκροτήθηκε, παρεμβαίνει με συνέπεια, δυναμικά, δημιουργικά και αποτελεσματικά στα τεκταινόμενα του Δήμου μας. 
Αφουγκραζόμαστε το ενδιαφέρον έτερων προοδευτικών φωνών για αλλαγή στην παρούσα, εδώ και χρόνια, κατάσταση της Διοίκησης και 
Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε σε ανοιχτό προγραμματικό διάλογο τους - σύμφωνα με τις δημόσιες ανακοινώσεις τους - υποψηφίους, που τοποθετούνται απέναντι στο σημερινό σύστημα διοίκησης στο Δήμο Πολυγύρου. 
Σκοπός της ανοιχτής αυτής Πρόσκλησης είναι η ξεκάθαρη τοποθέτηση κάθε κίνησης σχετικά με τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, η διερεύνηση ενδεχόμενης σύγκλισης απόψεων και πολιτικών, καθώς και η προοπτική σύμπραξης για τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου με τη Συνεργασία Πολιτών, της οποίας τόσο οι απόψεις, όσο και οι προγραμματικές επιδιώξεις έχουν πολλάκις επικοινωνηθεί τα... τελευταία 4 χρόνια που δραστηριοποιείται δυναμικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Στη Συνεργασία Πολιτών Δήμου Πολυγύρου πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας και προωθούμε τη μαζικότητα και τη συμμετοχή στα δημοτικά δρώμενα. Οραματιζόμαστε μια κοινή πορεία των συμπολιτών μας που, πάνω από προσωπικά οφέλη, τοποθετούν το συλλογικό καλό, εστιάζοντας σ' ένα δημιουργικό αύριο προς όφελος της κοινωνίας συνολικά και κάθε δημότη ξεχωριστά. 
Η ημέρα και η ώρα της ανοιχτής συζήτησης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, εφόσον η Πρόσκληση μας γίνει αποδεκτή από τις ομάδες στις οποίες απευθύνεται, με κάθε καλή προαίρεση για μια νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση του Δήμου Πολυγύρου. 

Για την Συνεργασία Πολιτών Δήμου Πολυγύρου, 

ο επικεφαλής της παράταξης, Δημοτικός Σύμβουλος, Δημήτρης Κυργιαφίνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: