"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Επαναληπτικό σεμινάριο "Είμαι πρεσβευτής του τόπου μου"

322000420_2506158909534267_3939513798610136075_n.jpg


Επαναληπτικό σεμινάριο

Είμαι πρεσβευτής του τόπου μου

Σε αυτό το σεμινάριο θα γίνει μια  σύνοψη των θεματικών ενοτήτων, που καλύφθηκαν στον κύκλο σεμιναρίων τα οποία πραγματοποιήθηκαν τον...

Μάρτιο & τον Απριλίου του 2023 και απευθύνεται σε όσους δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή ή σε όσους θέλουν να «φρεσκάρουν» τις γνώσεις τους.

322000420_2506158909534267_3939513798610136075_n.jpg


Ιωάννης Βράνος, λεπτομέρεια αφίσας προβολής της Ελλάδας, Αρχείο Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, 

Γραφείο Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας

Τα οφέλη για τους συμμετέχοντες

Να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες, που προσφέρει ο τόπος και τα σύγχρονα εργαλεία, ώστε να αναπτύξουν την δική τους επαγγελματική δραστηριότητα

Τόπος 🞈 Ημερομηνία διεξαγωγής 🞈 Διάρκεια

Διάρκεια: 4 ώρες 🞈 Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 🞈 16:30-20:30

Συνεδριακό Κέντρο Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Πολυτεχνείου 58, Πολύγυρος


Θεματολογία

  • Γνωρίζω τον τόπο μου (τοπικό φυσικό, ιστορικό, πολιτιστικό, κοινωνικό, γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο)  

  • Η επιχειρήσή μου ως γαστρονομικός προορισμός

  • Δημιουργώντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας

  • Η δύναμη της επικοινωνίας & της συνεργασίας

  • Δικτύωση και αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρει ο τόπος και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής 

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους τους επαγγελματίες μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Η διοργάνωση

Το σεμινάριο οργανώνεται από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό "ΚΕΚ Πυθαγόρας"

σε συνεργασία με την εταιρεία Chef Stories, στρατηγικό συνεργάτη του

Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του Προγράμματος

Taste Halkidiki και υλοποιείται με την συνεργασία της Νανάς Ζυγούρα, Συμβούλου και Εκπαιδεύτριας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Marketing. 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Chef Stories, εδώ και για την εισηγήτρια, εδώ

Μεθοδολογία

Το σεμινάριο είναι βιωματικό. Περιλαμβάνει σύντομες θεωρητικές εισηγήσεις, μελέτη περιπτώσεων, παρουσίαση καλών πρακτικών, ασκήσεις και παιχνίδια 

Δωρεάν συμμετοχή

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Το σεμινάριο σχεδιάστηκε ειδικά για το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και είναι μια παροχή προς τα μέλη του, που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες ευκαιρίες για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξή τους

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 24.04.2023

Πληροφορίες Τάνια Γεωργίαδου, Τ. 2310 471628, Ε. events@chefstories.gr

Φόρμα συμμετοχής https://docs.google.com/forms/d/1OgT7re-OhB282EW8EQ2HsGt-MqlZcwRl3rOoDC95Eqo/edit

Δεν υπάρχουν σχόλια: