"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ευχαριστήριο της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου για την εκδήλωση Μάκη Δημάκη

Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από καρδιάς, σε όλους εσάς που βρεθήκατε δίπλα μας, σε αυτή την όμορφη βραδιά και παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, μας κάνατε να χαμογελάσουμε!
Η βραδιά, που με την ειλικρίνεια που μας διακρίνει τόσα χρόνια, δεν μπορούμε να σας κρύψουμε, ότι... τελικά «δεν βγήκε» οικονομικά όπως λένε. Εμείς κρατάμε όμως τα θετικά και δεν επηρεαζόμαστε!
Κρατάμε το κέφι, τον χορό και το πόσο καλά πέρασαν όλοι όσοι βρέθηκαν στον χώρο!
Τέτοιες βραδιές τις έχει ανάγκη ο κόσμος, τις έχει ανάγκη ο τόπος και χαιρόμαστε που σας δώσαμε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να αγκαλιαστείτε και να χορέψετε παρέα!
Κρατάμε όλους τους ανθρώπους που αγκάλιασαν τον Σύλλογο με την αγάπη τους και την εθελοντική τους εργασία.
Κρατάμε τους ανθρώπους στο ψήσιμο, στα μπαρ, στο σέρβις, στο σκούπισμα, στο στήσιμο, στο κουβάλημα, στις ατελείωτες ώρες που απαιτούν τέτοιες εκδηλώσεις.
Περήφανοι και χαρούμενοι που μοιραζόμαστε αυτόν τον όμορφο τόπο με τέτοιους ανθρώπους, που βάζουν πρώτα το «εμείς» και μετά το «εγώ».
Κρατάμε τα παιδιά μας, της ακαδημίας, από την Κ6 ως και την Κ16 που βοήθησαν με αγάπη και αφιέρωσαν μέρες και ώρες για να στηθεί και να κυλήσει άψογα όλη η βραδιά.
Κρατάμε τα παιδιά που άντεξαν 10, 12 ή ακόμα και 14+ ώρες, από το μεσημέρι με το στήσιμο, μέχρι το επόμενο πρωί και την καθαριότητα του Σταδίου.
Δυστυχώς δεν τα έχουμε όλα σε φωτογραφία αλλά η αγάπη μας προς αυτά είναι η ίδια.
Οι «μικροί» μας τελικά αποδείχθηκαν ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ και μας έδειξαν ακόμα μια φορά γιατί είναι τόσο διαφορετικό και ωραίο να είσαι ΝΙΚΗ!

Ραντεβού στις 14 Αυγούστου, σε μια ακόμα εκδήλωση για τον τόπο μας, στο Πανηγύρι της Παναγίας! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: