«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Ο Δήμος Πολυγύρου πρωταγωνιστής και στην Ψηφιακή Διακυβέρνηση

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος ανέφερε τα παρακάτω:
"Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ είναι ανάμεσα στους πρώτους 50 δήμους πανελλαδικά, που διαθέτει τη δυνατότητα να παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες στους δημότες του μέσω του gov.gr.
Οι θυρίδες των Δήμων στο gov.gr προσφέρουν 3 βασικές λειτουργίες:
Έκδοση πιστοποιητικών αρμοδιότητας των Δήμων χωρίς την ανάγκη φυσικών υπογραφών και σφραγίδων. Τα πιστοποιητικά αυτά είναι έγκυρα σε φυσική αλλά και σε ψηφιακή μορφή, τόσο στη Δημόσια Διοίκηση όσο και κατά την προσκόμισή τους σε ιδιωτικούς φορείς.
Υποδοχή και διεκπεραίωση αιτήσεων δημοτών από το gov.gr, με πρώτη υπηρεσία τη Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας.
Αυτεπάγγελτη αναζήτηση και έκδοση πιστοποιητικών που είναι απαραίτητα σε διαδικασίες των Δήμων και παρέχονται από το gov.gr.
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ πρωταγωνιστεί και είναι ανάμεσα στους πρώτους 50 δήμους πανελλαδικά που εγκαινιάζουν το νέο πρόγραμμα των υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εσωτερικών για την αναβάθμιση και την ψηφιοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών. Ενώ ήδη έχει πραγματοποιηθεί η έκδοση των πρώτων πιστοποιητικών.
"Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, που το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναγνώρισε τη δουλειά που γίνεται στο δήμο μας και μας επέλεξε στους Δήμους της πρώτης ταχύτητας. Προσπαθούμε να κάνουμε εύκολη και ποιοτική τη ζωή των πολιτών σε όλα τα επίπεδα. Με το εν λόγω πρόγραμμα, επιδιώκουμε οι δημοτικές υπηρεσίες να είναι εκείνες που θα πηγαίνουν στον πολίτη κι όχι ο πολίτης στις υπηρεσίες".

Συνεχίζουμε"… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: