"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

"ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΠΟΙΟΝ ?"... σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου

Η Κινηματογραφική Λέσχη Δήμου Πολυγύρου συνεχίζει τις προβολές της, σήμερα Τετάρτη 8/12 με την ταινία:
"ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΠΟΙΟΝ - CIEN ANOS DE PERDON"

Σκην.: ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΑΛΠΑΡΣΟΡΟ
Πρωτ.: ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΝΤΕ ΛΑ ΣΕΡΝΑ, ΡΑΟΥΛ ΑΡΕΒΑΛΟ, ΧΟΣΕ ΚΟΡΟΝΑΔΟ

Ένα βροχερό πρωί έξι ένοπλοι άνδρες, μεταμφιεσμένοι, επιτίθενται σε μια τράπεζα στη Βαλένθια. Η αποστολή τους φαίνεται απλή, να αδειάσουν όσο περισσότερα χρηματοκιβώτια μπορούν και να το σκάσουν. Όταν όμως ο διευθυντής της τράπεζας αποκαλύψει ένα μυστικό κρυμμένο σε ένα από τα χρηματοκιβώτια, τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα και ανεξέλεγκτα.
Εντυπωσιακή και αγωνιώδης αστυνομική περιπέτεια από την... Ισπανία, που άνοιξε το δρόμο για τις μεγάλες επιτυχίες στο είδος σε σινεμά και τηλεόραση από τη χώρα αυτή.

Τετάρτη 8/12 στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου. Είσοδος ελεύθερη.

Για την είσοδο στο θέατρο απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης παράλληλα με έγγραφα ταυτοπροσωπίας. Υποχρεωτική χρήση μάσκας καθ΄όλη τη διάρκεια των προβολών. Σε περίπτωση τροποποίησης των μέτρων θα εφαρμόζονται τα μέτρα, που ισχύουν τη μέρα της προβολής.
Απαγορεύονται φαγητά και ποτά μέσα στην αίθουσα.
Για να γίνεις μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου Πολυγύρου και να ενημερώνεσαι με sms για τις προβολές και άλλες σημαντικές δράσεις του Δήμου στείλε ονοματεπώνυμο και αριθμό κινητού τηλεφώνου στο info@polygyros.gr
Πληροφορίες: 2371350780 

Δεν υπάρχουν σχόλια: