"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Εγγραφές για το εσπερινό ΕΠΑ. Λ. Ν. Μουδανιών για το σχολικό έτος 2021-22

Ξεκίνησε η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών, ανανέωσης εγγραφών, ή μετεγγραφών, στα Δημόσια, Ημερήσια και Εσπερινά ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., για το σχολικό έτος 2021-2022.
Ειδικότερα για το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, σας ενημερώνουμε:
• Δικαίωμα εγγραφής στην Α΄ Τάξη, έχουν οι κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου ή Σ.Δ.Ε., οι οποίοι μετά από 3 έτη σπουδών, αποκτούν απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο, στις παρακάτω ειδικότητες των αντίστοιχων τομέων:
1) Τομέας Μηχανολογίας με την ειδικότητα «Τεχνικός Θερμικών & Υδραυλικών Εγκαταστάσεων & Τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου».
2) Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού με την ειδικότητα «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων».
3) Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος με την ειδικότητα «Τεχνικός Τεχνολογίας τροφίμων και ποτών».
4) Τομέας Πληροφορικής με την ειδικότητα «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής».
• Δικαίωμα εγγραφής στη Β΄ Τάξη, έχουν οι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου, οι οποίοι μετά από 2 έτη σπουδών, αποκτούν Πτυχίο, παρακολουθώντας μόνο τα μαθήματα ειδικότητας, του τομέα που έχουν επιλέξει.
Τα Εσπερινά ΕΠΑ.Λ., αναφέρονται σε εργαζόμενους/ες μαθητές/τριες ανεξαρτήτου ηλικίας. Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, συστεγάζεται σε κτηριακό συγκρότημα με το Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ., το Εργαστηριακό Κέντρο και το Δ.Ι.Ε.Κ. Ν. Μουδανιών, επί της Λεωφόρου Ελευθερίας 3 και το ωράριο λειτουργίας του, είναι από τις 18:00 έως τις 22:30.
Επίσης, για τους μαθητές που πρόκειται να αποκτήσουν απολυτήριο, υπάρχει δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης, από και προς το σχολείο, με λεωφορεία ή ταξί ή σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, η δυνατότητα χορήγησης επιδόματος καυσίμων, για χρήση ιδιωτικού μέσου. Η πρώτη φάση των εγγραφών ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου και θα κρατήσει έως και τις 2 Ιουλίου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2373065406 & 6974986391.

Από τη Διεύθυνση του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών 

Δεν υπάρχουν σχόλια: