"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Σε πλήρη λειτουργία με επάρκεια νερού όλα τα αρδευτικά δίκτυα της Δ.Ε. Ζερβοχωρίων του Δήμου Πολυγύρου (ΦΩΤΟ)

Σε πλήρη λειτουργία με επάρκεια νερού όλα τα αρδευτικά δίκτυα της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων του Δήμου Πολυγύρου.
Το προηγούμενο διάστημα έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επέκτασης δικτύων από τα συνεργεία άρδευσης και ύδρευσης του Δήμου με στόχο την... καλύτερη χρήση των υδάτινων πόρων της περιοχής μας αλλά και την κάλυψη των καλλιεργητικών αναγκών των αγροτών μας.
Στηρίζουμε τους νέους αγρότες της περιοχής μας και παρέχουμε υπηρεσίες, δημιουργώντας προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του αγροτοδιατροφικού τομέα.
Ο Αντιδήμαρχος Ζερβοχωρίων Χρήστος Κομπόγιαννος ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος για την άμεση ανταπόκριση στην παροχή και κάλυψη των υλικών που χρειάστηκαν κατά την περίοδο των εργασιών, συγχαίρει επίσης τους υπαλλήλους υδραυλικούς και χειριστές μηχανιμάτων της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο το προηγούμενο διάστημα να λυθούν χρόνια λειτουργικά προβλήματα ώστε να είμαστε έτοιμοι στην αρχική της καλλιεργιτικής περιόδου.

Τέλος ο Αντιδήμαρχος δήλωσε ότι στο επόμενο άμεσο διάστημα θα προχωρήσουν οι εργασίες για την λειτουργία και του δεύτερου αρδευτικού δικτύου του Τοπικού Διαμερίσματος της Παλαιόχωρας στην περιοχή "Μπαμπακιές" που άρχισε να κατασκεβάζεται το 1989 από το πρόγραμμα χρηματοδότησης Μ.Ο.Π.(Μεσογειακά Ολοκληρομενα Πραγράμματα) για την ενίσχυση των αγροτών και ολοκληρώθηκε το 2002 αλλά δεν τέθηκε σε λειτουργία!! 

Δ.Ε. Ζερβοχωρίων Δήμου Πολυγύρου 



















Δεν υπάρχουν σχόλια: