"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Τεστ Covid-19 στην Ορμύλια Χαλκιδικής

Η Συνεργασία πολιτών δήμου Πολυγύρου χαιρετίζει την υλοποίηση της πρότασής της, αναφέροντας τα παρακάτω:

"Την Κυριακή που μας πέρασε η Συνεργασία Πολιτών, εγκαίρως, επιδεικνύοντας αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μας, πρότεινε δημόσια τη διενέργεια τεστ Covid στην Ορμύλια, έχοντας ήδη κάνει από την Παρασκευή 8/10/21 μία πρώτη επικοινωνία – ενημέρωση με τους αρμοδίους του ΕΟΔΥ στο πλαίσιο της προσπάθειας ελέγχου της πανδημίας στο Δήμο μας. Υπήρξαν τότε από συμπολίτες μας κάποιες αρνητικές αντιδράσεις απέναντι στην πρότασή μας, με το αιτιολογικό της διασποράς πανικού και φόβου στις κοινότητες μας. Χθες, Πέμπτη, πληροφορηθήκαμε ότι ο Δήμος αποφάσισε τελικά να πραγματοποιήσει τα εν λόγω τεστ.
Για εμάς αυτό αποτελεί μία θετική, έστω και καθυστερημένη, εξέλιξη.
Χαιρόμαστε όταν... γίνονται ενέργειες που κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, ιδιαίτερα όταν ξεκινάνε από δικές μας παραινέσεις και παρεμβάσεις.
Στόχος της Συνεργασίας Πολιτών είναι να συμβάλλει και να ενεργεί προς όφελος της κοινωνίας και όχι να διχάζει τους πολίτες της.
Την Τρίτη, λοιπόν, 19/01/2021, στο πολιτιστικό κτίριο της Ορμύλιας από τις 9:30 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid-19.

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να προσέλθουν και να συμμετέχουν στην διαδικασία ελέγχου, καθώς μ' αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε τους εαυτούς μας και την κοινωνία μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: