"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Παλαιόχωρα Χαλκιδικής - " Κυριακή στο Χωριό", παραγωγή της ΕΤ3 (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Γράφει ο Χρήστος Φυλαχτός.

"Η εκπομπή "ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ" κάνει ξενάγηση και περιηγείται, στην Παλαιόχωρα του Δήμου Πολύγυρου (Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων) Χαλκιδικής.

Διοργάνωση πρώην Δήμος Ζερβοχωρίων με τη συμμετοχή των Συλλόγων της Περιοχής.

Πολύ καιρό προσπαθούσα να ανεβάσω το...

παραπάνω βίντεο. Τα κατάφερα χάρη στο φίλο και ειδικό, Δημήτρη Σαμαρά, τον οποίο ευχαριστώ από καρδιάς.

Όσα θα δείτε θα σας γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω. Νοσταλγία, θύμησες και αλλιώτικες ανθρώπινες σχέσεις. Απολαύστε το. Ιδανικός καιρός ώστε να ξαναγυρίσετε πίσω στο χρόνο και να ξαναδείτε εικόνες, μορφές και δικούς μας ανθρώπους που έχουν φύγει μακριά".

2 σχόλια:

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Αξίζει να το παρακολουθήσετε. Μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω και μας φέρνει στο νου μια άλλη εποχή και αλλιώτικες ανθρώπινες σχέσεις.

mpatsios2277@gmail.com είπε...

Ήταν η πρώτη «Κυριακή στο Χωριό» στην Χαλκιδική.
Καταφέραμε λίγα άτομα, σε μια βδομάδα, να κινητοποιήσουμε, όλο τον κόσμο των Ζερβοχωρίων, και να δημιουργήσουμε με την ΕΡΤ3, όλη αυτή την υπερπαραγωγή.
Όταν τρέχαμε για να προλάβουμε να καλύψουμε τις λεπτομέρειες και τις απαιτήσεις των σκηνοθετών, αρκετοί μας κατηγορούσαν, για « άρτο και θεάματα».
Όλα τα έξοδα καλύφθηκαν, από το «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ», από τις προσωπικές μας εισφορές, και με πολύ κόπο και μεράκι όλων των κατοίκων.
Νοιώθω περήφανος , που έλαχε σε μένα ο κλήρος, ΜΑΖΙ ΣΑΣ να γράψουμε αυτή την ΙΣΤΟΡΙΑ.
Αυτή η εκπομπή ήταν μία από τις καλύτερες εκπομπές ,από τις 100, που είχε κάνει μέχρι τότε η ΕΡΤ3.
Ευχαριστώ όλους όσους μπροστά ή πίσω από τις κάμερες συνετέλεσαν να γίνει αυτή η μεγαλοπρεπής εκπομπή, που προβάλει τα χωριά μας, γράφοντας ιστορία.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής Μάρνη Χατζηεμμανουήλ έγραψε για την «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ,στην Παλαιόχωρα:
«Όρμα Πέλλας, Δαύλεια Βοιωτίας, Παλαιόχωρα Χαλκιδικής. Εκτός από την ομορφιά τα παραπάνω χωριά έχουν και ένα άλλο κοινό στοιχείο. Είναι ανάμεσα στα περίπου 100 μέρη της χώρας μας τα οποία γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κυριακή στο χωριό». Μια εκπομπή που αγκαλιάστηκε αμέσως από το τηλεοπτικό κοινό.
«Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι η φιλοξενία αυτών των ανθρώπων » μας είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Μάρνη Χατζηεμμανουήλ.»

ΜΠΑΤΣΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Πρώην Δήμαρχος Ζερβοχωρίων Χαλκιδικής.