"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Διευκρινίσεις της Συνεργασίας Πολιτών Δήμου Πολυγύρου σχετικά με τη διενέργεια δωρεάν τεστ covid-19

Εχθές, Πέμπτη 26/11, ανακοινώθηκε από τον Δήμο μας η απόφαση για διενέργεια δωρεάν τεστ covid-19 στους πολίτες.

Ωστόσο, η διεκδίκηση της συμμετοχής του ΕΟΔΥ στην διαδικασία αυτή παραμένει στο τραπέζι, ειδικά μετά την ανακοίνωση ότι σήμερα Παρασκευή θα γίνουν τεστ από κλιμάκιο του στα Ν. Μουδανιά.

Μέχρι τώρα αντιμετωπίζαμε την... άρνηση του ΕΟΔΥ για διενέργεια τεστ στον γενικό πληθυσμό του Δήμου μας.
Για τον λόγο αυτό, εχθές, ο επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών, Δημήτρης Κυργιαφίνης, επικοινώνησε με τον υπεύθυνο γιατρό του ΕΟΔΥ στην Χαλκιδική, κύριο Ιωάννη Ντάφο, και του μετέφερε την αγωνία των συνδημοτών μας για τον έλεγχο της κατάστασης, όπως και το απαράδεκτο φαινόμενο της οικονομικής επιβάρυνσης των πολιτών, προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ. Μετά από τη συζήτηση που έλαβε χώρα μεταξύ τους, συμφωνήθηκε να προχωρήσει η διαδικασία προγραμματισμού διενέργειας τεστ στον γενικό πληθυσμό το συντομότερο δυνατό.
Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κυργιαφίνης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την εξέλιξη, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες συνεννοήσεις και να προχωρήσει στην οργάνωση της δράσης.
Η Συνεργασία Πολιτών Δήμου Πολυγύρου θα συνεχίσει να προσπαθεί και να συμβάλει εποικοδομητικά, με προτάσεις και πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της ανάδειξης και της επίλυσης θεμάτων που απασχολούν τους συνδημότες μας, ειδικά στις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύουμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Ντάφο για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημά μας και για την εξαιρετική διάθεση συνεργασίας μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: