"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Ενίσχυση του Γ.Ν.Χαλκιδικής με προσωπικό, για την ανταπόκριση στην κρίση της πανδημίας COVID-19 - Δήλωση του Διοικητή Γ.Ν.Χαλκιδικής Κωνσταντίνου Δεδελούδη

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του
υπ. υγείας οι ιδιώτες ιατροί που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα για την ενίσχυση των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος είναι 210.

Από αυτούς, οι 13 είναι στις ειδικότητες που προβλέπει η σχετική απόφαση, αποδέχτηκαν να είναι αποκλειστικής απασχόλησης και υπέγραψαν τη σύμβαση με τις δύο Υγειονομικές Περιφέρειες της Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά:

8 από αυτούς θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, 2 στο Νοσοκομείο Δράμας, 2 στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής και 1 στο Νοσοκομείο Έδεσσας.

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Χαλκιδικής κ. Κωνσταντίνος Δεδελούδης, σε ερώτησή μας σχετικά με το θέμα, ανέφερε τα παρακάτω:

"Δεσμευόμαστε να υπερασπιστούμε και να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον που είναι η υγεία. Δεν εγκαταλείπουμε τις προσπάθειές μας και αγωνιζόμαστε συνεχώς ώστε να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας.

Ήδη έχουν αναλάβει υπηρεσία στο νοσοκομείο μας 4 γιατροί, (2 ιδιώτες και 2 από τα Κέντρα Υγείας του νομού), ενώ συγχρόνως μπήκαν στη μάχη κατά του COVID-19 και 8 νοσηλευτές από τα Κ.Υ.

Δεν κουραζόμαστε, δεν λυγίζουμε, δεν θα αποτύχουμε, πρέπει να νικήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: