"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Η Συνεργασία Πολιτών Δήμου Πολυγύρου χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δήμου...

Η Συνεργασία Πολιτών Δήμου Πολυγύρου χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δήμου μας να προχωρήσει σε διενέργεια δωρεάν τεστ covid-19 στους συμπολίτες μας.

Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε το έλλειμμα της πολιτείας για την παροχή υποστήριξης στους συμπολίτες μας στο θέμα αυτό, προτείναμε την ανάληψη σχετικής πρωτοβουλίας και δράσης από τον Δήμο μας.
Είναι απαράδεκτο να μετακυλίεται η ευθύνη και να επωμίζεται ο πολίτης το βάρος της δαπάνης των προληπτικών εξετάσεων, οι οποίες... είναι απαραίτητες για τον έλεγχο της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της πανδημίας.
Στην τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής αποφασίσαμε ομόφωνα την προμήθεια 1000 τεστ σε πρώτη φάση και 1000 σε επόμενη, προκειμένου να γίνουν τεστ ΔΩΡΕΑΝ στον γενικό πληθυσμό.
Αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: να είναι αρωγός και υποστηρικτής του Πολίτη, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και των αναγκών του.
Στις δύσκολες μέρες που ζούμε κι απέναντι σε όσα έρχονται θα συνεχίσουμε, ως Συνεργασία Πολιτών, να προτείνουμε και να υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις επί των θεμάτων και των προβλημάτων που θα προκύπτουν κάθε φορά.


Σχετική ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: